Kara Şövalye Yükseliyor Filmini Full izle

Kara Şövalye Yükseliyor Filmini Full izle

Kara Şövalye Yükseliyor Film Fragmanı izle, Kara Şövalye Yükseliyor Full izle, Kara Şövalye Yükseliyor Filmi izle, Kara Şövalye Yükseliyor Filmi Full izle, Kara Şövalye Yükseliyor Filmi izle Seyret

Terörist lider Bane, Gotham şehrinin güvenliğini tehlikeye atarken, Batman efsanesini yok etmek için Kedikadın Selina Kyledan da yardımını almıştır.

Christopher Nolan yorumlu Batman efsanesinin sonu gelirken, başrol Bruce Wayne/Batman olarak yine Christian Balei, ezeli düşman Bane olarak Tom Hardyyi, Selina Kyle rolünde Anne Hathawayi ve John Blake olarak da Joseph Gordon-Levitti seyrediyoruz. Marion Cotillard, Morgan Freeman, Gary Oldman gibi isimler de kadronun ağır topları arasında.

Filmin senaryosunu Christopher Nolan ve Jonathan Nolan beraber kaleme alırken, filmin yapım ekibinde üçlemenin ilk iki filminde beraber çalıştığı isimler var.
3Dye her zaman ihtiyatlı yaklaşan yönetmen Nolanın Başlangıç/Inceptionda olduğu gibi yine IMAX formatına özel son teknoloji IMAX kameralarla çekilen Kara Şövalye Yükseliyor filminin müzikleri de Oscarlı müzisyen Hans Zimmera ait

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.