Glass Posterinde Kim Olduğunuzu Kontrol Edemezsiniz 29 Haziran 2018

Glass Posterinde Kim Olduğunuzu Kontrol Edemezsiniz 29 Haziran 2018

Glass filminden merakla beklenen ilk poster geldi.

Glasstan beklenen ilk poster bol yıldızlı geldi. Altıncı His, İşaretler ve Ziyaret filmlerin usta yönetmeninin seyirci karşısına çıkan M. Night Shyamalan imzalı gerilim filmi Glass, yönetmenin son filmi Parçalanmış ile en sevilen filmlerinden Ölümsüzü harmanlayacak. Filmin ilk posteri ünlü yönetmen M. Night Shyamalanın sosyal medya hesabından geldi.

M. Night Shyamalan

@MNightShyamalan
But if you need your #GlassMovie fix before July 20th, heres the world premiere of our teaser poster.

16:07 – 29 Haz 2018
9.749
5.394 kişi bunun hakkında konuşuyor
Twitter Reklamlarına ilişkin bilgiler ve gizlilik
Shyamalan evreninin tanınan karakterlerini bünyesinde toplayan filmde, ölümsüz filminin baş kahramanları Bruce Willisin David Dunnı, Samuel L. Jacksonın Elijah Price, nam-ı diğer Mr. Glassı ile Parçalanmışın 23 alter kişilikle yaşayan, James McAvoyun hayat verdiği Kevin Wendell Crumbı bir araya gelecek. Fenomen hale gelen American Horror Story serisinin güzel yıldızı Sarah Paulson ise kendini süper kahraman sanan kişiler konusunda uzmanlaşmış bir psikiyatrı canlandıracak. Bu psikiyatr, 24. alter egosu ile terör estiren Crumbı, ölümsüz olduğu düşünülen Dunnı ve kemikleri cam kadar kırılgan olan Priceı tedavi eden bir doktor olacak.

Parçalanmış filminin hayatta kalan genç kızı Cassieyi canlandıran Anya Taylor-Joyun yanı sıra Ölümsüzde Dunnın oğlu rolündeki Spencer Treat Clark ve Priceın annesi rolündeki Charlayne Woodardın da kadroya geri döndüğü film, 18 Ocak 2019 tarihinde ülkemizde seyircilerin karşısına çıkacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.