Gladiator 2 den beklenen fragman geldi

Gladiator 2 den beklenen fragman geldi

Heyecanla beklenen Gladiator 2’den ilk fragman yayınlandı. İlk filmi de yöneten usta yönetmen Ridley Scott’ın çektiği yeni Gladiator filmi 15 Kasım’da vizyona girecek.

Bu yıl sinemaseverlerle buluşacak en heyecan verici filmlerden biri de Gladiator’ın yıllar sonra gelen devam filmi olacak. İlk filmin de yönetmeni olan Ridley Scott’ın yönettiği Gladiator 2’nin vizyon tarihinin yaklaşmasıyla birlikte filmden ilk görüntüler de gelmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde filmden ilk görselleri paylaşan Paramount Pictures, bugün de heyecanla beklenen filmden ilk fragmanı yayınladı.
Tüm zamanların en büyük bütçeli filmlerinden biri olacak Gladiator 2’nin 300-350 milyon dolar arası bir bütçeyle çekildiği söyleniyordu. Yayınlanan bu ilk fragman da son yılların en gösterişli filmlerinden biriyle karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor. Filmin bu ihtişamının altını doldurup dolduramadığını vizyona girdiğinde göreceğiz. Ancak ilk bakış itibarıyla oldukça dikkat çekici bir filmle karşı karşıya olduğumuz aşikâr.

Gladiator 2, 15 Kasım’da Vizyona Girecek
Gladiator 2, ilk filmde Joaquin Phoenix’in canlandırdığı İmparator Commodus’un yeğeni olan Lucius’a odaklanıyor. Connie Nielsen, Lucius’un annesini canlandırmak için ilk filmdeki rolüyle geri dönüyor. Bunun ötesinde ise tamamen yeni bir oyuncu kadrosu ve karakter grubuyla karşı karşıyayız.

Filmde Lucius’a son dönemin yükselen yıldızı Paul Mescal (Normal People, Aftersun) hayat verirken, ona Denzel Washington, Pedro Pascal, Joseph Quinn, Connie Nielsen ve Peter Mensah gibi ismler eşlik ediyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.