Escape Plan 2nin fragmanı ve vizyon tarihi

Escape Plan 2nin fragmanı ve vizyon tarihi

Sylvester Stallone, aksiyon filmlerine kaldığı yerden devam ediyor. Stallonenin son filmi Escape Plan 2: Hades / Kaçış Planı 2: Hades 29 Haziranda Türkiye sinemalarında olacak. 2013 yılındaki Escape Plan / Kaçış Planı filminin devamı olan Escape Plan 2 de ilk filmin kadrosundan 50 Cent, Sylvester Stalloneye eşlik ediyor.

Escape Plan 2

72 yaşındaki aktör Sylvster Stallonenin, adrenalin filmlerinde daha fazla yer alamayacağından endişelenenler için; Stallone’nin aksiyon filmi serüveni, tam gaz devam ediyor. 2013 yılında ilki çekilen Escape Plan, uzun bir süre, tek film olarak düşünüldü. Ancak dünya çapındaki hasılatı 137 Milyon Dolar’a ulaşmış olan filmin, yoluna devam etmesinin kârlı olacağı düşünülmüş olacak ki; ikinci film yakında vizyona girerken, üçüncüsü de yolda.

Sylvster Stallone’nin başrolünde yer aldığı, 2013 yapımı Escape Plan filminde, Stalloneye Arnold Schwarzenegger, 50 Cent, Amy Ryan, Jim Caviezel, Sam Neill, Faran Tahir ve Vincent D’Onofrio gibi ünlü isimler eşlik etmişti. Yakında vizyona girecek “Escape Plan 2: Hades” filminde ise, önceki kadrodan yalnızca 50 Cent’in yer aldığını görüyoruz. Stallone yine başrolde, ancak bu sefer kendisine farklı ve fragmandan anlaşıldığı üzere, daha büyük bir ekip kuruyor. “Escape Plan 2: Hades” filminde Sylvster Stallone ve 50 Centin yanı sıra, “Galaksinin Koruyucuları” serisindeki Drax rolüyle adından söz ettiren Dave Bautista, pek çok Hollywood filminde görmeye alışık olduğumuz Jaime King, Wes Chatham, Titus Welliver, Jesse Metcalfe ve Xiaoming Huang gibi isimler yer alıyor.

Sylvster Stallone, 2013 yapımı “Escape Plan”de mesleği, mahkûm rolünde girdiği hapishanelerden kaçmaya çalışarak, hapishanelerin eksik yönlerinin tespit edilmesini ve güçlendirilmesini sağlamak olan Ray Breslin’i canlandırmıştı. İmkânsız denilen yerlerden bile, zekâsı ve detaylı kaçış planlarıyla çıkmayı başaran Breslin, “Escape Plan 2”de bu sefer ekip üyelerinden birini kurtarmak için kendini, Hades isimli zorlu bir hapishaneye attırıyor.

Yunan mitolojisinde ölülerin gittiği yer altı diyarı Hadesten ismini alan, bu yeni ve kaçılması imkânsız hapishane, Ray Breslinin hem girmesi hem de arkadaşıyla birlikte kaçması zor bir yer olacağa benziyor. Bu isim tercihini göz önünde bulundurursanız, ölülerin yeniden doğmak için gittiği, ancak bazılarının sınavları geçemeyerek sonsuza dek orada hapis kaldığı yer altı krallığı Hadesin isminin, bu filmde kullanılmış olmasında bir anlam arayabilirsiniz. Ray Breslin karakterinin, bu zorlu hapishaneden kurtulmayı başarsa bile, filmin sonunda kahramanın değişim geçirerek, metaforik olarak yeniden doğacağını düşünebilirsiniz. Belki de bir devam filmi olan Escape Plan 2: Hades, yeni bir serüvenin başlangıcı olacaktır.

İlk fragmanı yayınlanmış olan Escape Plan 2: Hades, aksiyon ve macera yönünden ilkini aratmayacağa benziyor. Sylvster Stallone hayranları için de, ünlü oyuncunun bol bol dövüş sahnesine tanıklık edecekleri bu film, hayal kırıklığı olmayacaktır. Escape Plan 2: Hades ABD ile aynı tarihte, 29 Haziranda Türkiyede vizyona girecek.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.