Yeni James Bond seçimi 2022 de yapılacak

06.10.2021
64
Yeni James Bond seçimi 2022 de yapılacak

Yeni James Bond seçimi 2022de yapılacak: Sizce yeni James Bond kim olmalı? Sinema tarihinin en önemli karakterlerinden birisi olan James Bond için yeni karakter seçimleri 2022de yapılacak. Peki kim seçilecek?

Günümüzde şüphesiz sinema dünyasının en popüler karakterlerinden birisi James Bond. Yıllardır sayısız filmini izlediğimiz bu karakteri oynayan isim bildiğiniz gibi sürekli değişiyor.

Son yıllarda bu önemli karakteri Daniel Craig canlandırıyordu. Ancak son vizyona giren No Time to Die filmi ile Daniel Craig bu rolü bıraktı. Geçtiğimiz günlerde yapımcı Barbara Broccoli ise yeni oyuncu seçiminin 2022de yapılacağını açıkladı.

Her ne kadar seçim daha yapılmasa da söylentiler çoktan çıktı, rolü isteyen oyuncular isteğini dile getirdi ve izleyiciler bu rol için yakıştırma yaptı. Peki sizce şu ana kadar ismi geçen oyunculardan hangisi bu rol için seçilmeli? Aşağıdaki anketten oy vermeyi, onun hemen altındaki galeri kısmından da oyuncuların görsellerine bakmayı unutmayın.

Sizce yeni James Bond kim olmalı? Henry CavillIdris ElbaTom HiddlestonTom HardyDan StevensAIDAN TURNERTom HollandMichael B. JordanDiğer

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.