Yasak Elma 10. bölüm fragmanında Yıldız rezil oluyor

20.05.2018
70
Yasak Elma 10. bölüm fragmanında Yıldız rezil oluyor

Yasak Elma 10. bölüm fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı. FOX TVnin kısa sürede çok sevilen dizisi Yasak Elma yeni bölümde Yıldızın hoşuna gitmeyecek olaylar yaşanacak. İşte Yasak Elma 10. yeni bölüm fragmanında gelen beklenmedik misafir.

Yasak Elma heyecan dolu yeni bölümüyle izleyenlerin nefesini kesecek. İşte Yasak Elma yeni bölümde olacaklar…

YASAK ELMA 10. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Alihanın korkuları yüzünden verdiği ani karar, Zeynep’i perişan eder ve işten ayrılmaya karar verir. Alihan ise ondan ayrılmasına rağmen onu her gün görmemeyi kabul edemez. Bu arada şirkete Alihan’ın Amerika’da çalışan üst düzey yöneticisi Cem genel müdür olarak gelir. Ender Yıldızı bütün cemiyete rezil etmenin yolunu bulur. Erimin anı rahatsızlığı Halit’i hayati bir karar vermek zorunda bırakır…

YASAK ELMA 10. BÖLÜM FRAGMANı

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Egemen, Seline Ufukla aralarında yaşananlardan dolayı çıkışır. Onu Ufuka ümit vermekle suçlar. Üstelik Ceydada aynı fikirdedir. Selin okulda yaşadığı tartışmaların ardından bir sonraki dersi beklemeden okuldan çıkar. Mahir, Ufuk ve Egemenin kavga etmeleri bir yana, hobi odasında arkadaşlarının emek verip tamir ettikleri kitaplıkları da kırmış olmalarından dolayı tepkilidir. Onlara vereceği cezaya, bilinenin aksine öğretmenlerle değil, bütün okulla birlikte karar verecektir. Okulda bütün bunlar olurken Selin, babasının Celal ve Asımla yaptığı konuşmaya şahit olacak ve babasından duyduğu şeyler, onun evden kaçmasına neden olacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.