Westworld den güzel haber 4. sezon çekimleri başladı

10.08.2021
74
Westworld den güzel haber 4. sezon çekimleri başladı

Sevilen bilim kurgu dizisi Westworld’den güzel haber: 4. sezon çekimleri başladı HBOnun popüler bilim kurgu dizisi Westworldün dördüncü sezonundan güzel haber geldi. Dizinin dördüncü sezon çekimleri başladı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

İlk sezonu 2016 yılında başlayan, Michael Crichtonun 1973te yazıp yönettiği aynı isimli filmden uyarlanan bilim kurgu dizisi Westworldün yeni sezonundan güzel haber geldi.

4. Sezon Çekimleri Başladı
Dizinin yaratıcılarından olan Lisa Joy, geçtiğimiz günlerde SFX ile bir röportaja katıldı. Röportaj esnasında Westworldün dördüncü sezon çekimlerinin başladığını onayladı. Yeni sezon hakkında pek fazla ayrıntı vermeyen Lisa Joy, üçüncü sezonda parkın dışına odaklandıklarını ancak bu sezonda biraz daha duygu odaklı bir sezon yapacaklarını aktardı. Dördüncü sezonun yayın tarihi ile ilgili bir bilgi ne yazık ki bilinmiyor.

Lisa Joy ayrıca Amazon Prime Video için eşi Jonathan Nolan ile birlikte Fallout dizisi üzerinde çalışıyor. Lisa Joy dizi hakkında bir şey paylaşmasa da çok heyecanlı olduğunu aktardı. Ne yazık ki Fallout dizisi ile ilgili de pek fazla ayrıntı bilinmiyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.