İçerde 39. yeni bölüm ile final yapacak! – Show TV 19 Haziran Video

19.06.2017
67
İçerde 39. yeni bölüm ile final yapacak! – Show TV 19 Haziran Video

İçerde 39. yeni bölüm ile bu akşam final yaparak ekrana veda edecek. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyenleri ekrana kilitleyen İçerde 39. final fragmanında Davut, Celali polislerin elinden kurduğu tuzak sayesinde kurtarıyor. Show TVde ekrana gelen İçerde 39. final bölümünde Celal ile Yılmaz Kardeşler arasında son hesaplaşma yaşanacak.

İçerde 39. yeni bölüm ile bu akşam son kez ekrana gelecek. İçerde final fragmanında Celal, polislerin elinden kurtularak Sarp ve Mertten intikam almak için elinden geleni yapacak. Yılmaz kardeşlerden birini ele geçiren Celal, hesaplaşmayı bugün bitirecek.

İÇERDE 39. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI (FİNAL)

İçerdenin 39. Bölümünde Sarp, Celal’i tutuklamış olsa da onu hapse koymak o kadar kolay olmayacaktır. Tüm yaşananlara tanık olan Davut, son şansını kullanarak büyük planı harekete geçirir. Her şeyden habersiz olan Yılmaz Ailesi sonunda bir aradadır. Füsun, oğulları Sarp ve Umut’a kavuşmanın sevincini yaşarken Umut ise vakit kaybetmeden Eylem’e evlilik teklifi yapmak için hazırlıklara başlar. Ancak bu mutlu anı, intikam için geri dönen Celal böler. Celal, hikayenin başladığı noktaya geri dönerek sona hazırlanır. Yılmaz Kardeşlerden biri yine elindedir. Umutu kurtarmak üzere harekete geçen Sarp için amansız bir zamanla yarış başlar.

İÇERDE 39. YENİ BÖLÜM FRAGMANI (FİNAL)


İÇERDE 38. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

İçerdenin 12 Haziranda yayınlanan 38. Bölümünde; Celal, Yılmaz Kardeşlerin birbirlerini bulduklarını öğrenmiştir. Bu gerçek karşısında öfkeden deliye dönen Celal, ona Oyun oynayan Sarp ve Mertten intikamını almaya kararlıdır. Celal, işini bu sefer şansa bırakmaz ve Yılmaz Kardeşleri elinden kaçırmamak için onları sabırla adım adım tuzağına çeker. Bu sırada gözler büyük gerçeği henüz bilmeyen Eylem’e çevrilir. Eylem’in, Mert’in aslında Umut olduğunu öğreneceği an heyecanla beklenirken, Sarp da Yusuf Müdür’ü öldürmediğini kanıtlamanın bir yolunu keşfeder. Bu esnada çiftlik evinden kaçan Yeşim ise sürpriz birinden beklenmedik bir anda yardım ister.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.