Dolunay 4. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta Video

22.07.2017
74
Dolunay 4. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta Video

Star TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Dolunay 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Dolunay dizisi yeni bölümde mahkeme Bulutun vasiyetini halasına veriyor. Ferit, Bulutu kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken Nazlı dosyayı ele geçireni buluyor. Dolunay 4. yeni bölüm fragmanı ile Salı akşamı ekrana geliyor.

Dolunay 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını No Dokuzun üstlendiği Dolunay dizisinin başrollerinde Can Yaman, Özge Gürel, Hakan Kurtaş, Necip Memilli, Öznur Serçeler ve İlayda Akdoğan gibi isimler yer alıyor. Dolunay dizisi yeni bölümleri ile her salı akşamı star TV ekranında…

DOLUAY SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ferit ve Nazlı Bulut için işbirliği yapıyor.

Zeynep ve Demirin kaybı bütün aileyi derinden sarsmıştır. Nazlı ve Ferit Bulutun iyiliği için işbirliği yaparlar. Fakat o dolunaylı geceden sonra her şey eskisi gibi olabilecek midir?

DOLUNAY 4. BÖLÜM FRAGMANI

Öte yandan Nazlı, Denizi hayata bağlarken kendine de bağladığının farkında değildir. Hakan gizli planlarını harekete geçirmek için doğru zamanı bekler. Demetin Ferite olan öfkesi hem Hakanı kıskandırır hem de planlarında ona yardımcı olur. Fatoş, Engine karşı dürüst olmak istedikçe işler daha da karmaşık bir hal alır. Alya hiç beklemediği bir şekilde kendisini Nazlı ve Fatoşun hayatlarının ortasında bulacaktır. Asumanın sorumsuzluğu Nazlıyı zor durumda bırakır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.