Ver Elini Aşk 2. bölümde Kaanın yalanları başına iş açıyor Video

14.09.2017
70
Ver Elini Aşk 2. bölümde Kaanın yalanları başına iş açıyor Video

KANAL Dnin yeni dizisi Ver Elini Aşk 2. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Ver Elini Aşk 2. bölümde Kaanın söylediği yalanlar başına iş açıyor, ortalığı toparlamaya çalışırken daha da batırıyor. Dedesinin korkusundan nasıl hareket edeceğini bilemeyen Kaan, bu işten kurtulmak için Ayperiyle evli olduğu yalanını söyler.

Kaanın söylediği yalanlar başına işler açıyor!

Kaanın bir bebeği olduğunu öğrenen ve soluğu torununun evinde alan Emin Ağa’ya karşı Kaan boş durmaz ve hayatlarını etkileyecek olan Ayperi ile evliyiz yalanını söyler. Su bebek karşısında yelkenleri suya indiren Emin Ağanın, Kaan ve Ayperi’ye karşı şüpheleri vardır.

Ayaküstü onlarca yalan söylemeye alışık olan Kaan’ın patronu olan Fulya’ya söylediği yalan ise, döner dolaşır başına öyle büyük bir iş açar ki, Kaan ile dedesi restleşir. Bu restleşme Ayperi, Kaan ve Emin Ağa’yı farklı yollara sürükler.

Kaan ve Ayperi, Emin Ağanın Antepe dönmesine kadar karı koca olarak yaşayacaklarına dair birbirlerine söz verdiler!

Kaan, dedesi Emin Ağanın sürpriz baskınında Ayperinin karısı olduğu yalanını söylemişti. Ayperi ve Emin Ağa bu açıklama karşısında şok olurlar. Kaan, söylediği yalanı devam ettirebilmek için Ayperide ikna etmeye çalışır. Ayperinin vicdanını hedef alır ve Su üzerinden eş rolünü ona kabul ettirir. Kaanın bir şartı vardır: Emin Ağa memlekete dönene kadar bu oyun sürdürülecektir.

Emin Ağa, Suyu çok sevmiştir ve zamanının çoğunu onunla geçirmektedir. Kaan bu durumdan hoşnuttur. Dedesinin kızgınlığını unutturan Su, Kaana bir nebze de olsun nefes aldırmıştır.

Ver Elini Aşk 2. yeni bölümüyle saat 20.00de KANAL Dde.

VER ELİNİ AŞK 2. BÖLÜM FRAGMAN 1

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.