Kanatsız Kuşlar 23. bölümde Tuba nın oyunu Nefiseyi mahvedecek Video

23.11.2017
70
Kanatsız Kuşlar 23. bölümde Tuba nın oyunu Nefiseyi mahvedecek Video

Kanatsız Kuşlar 23. bölümde Tubanın oyunu Nefiseyi can evinden vuracak. Kanatsız Kuşlar yeni bölümde Muzaffer, Nefiseyi özlediğini hissediyor.Kanatsız Kuşlar yeni bölüm bu akşam ATVde yayınlanacak.

Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. Kanatsız Kuşlar 23. bölümyle izleyenlerini ekrana kilitlemeye geliyor. ATVnin ilgiyle izlenen dizisi Kanatsız Kuşlar 23 Kasım Perşembe günü 20.00de yayınlanacak.

KANATSIZ KUŞLAR 23. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Şu an seni Nefise arasa barışmak için can atarsın!

Oğlu Ahmetin ölümüyle ilgili Zeynepi suçlayan Rahmi, büyük bir hezeyan yaşamaktadır. Zeynep, her zamanki yapıcı tavrıyla onu da anlamaya çalışır. Konuşmak, biraz olsun sakinleştirmek için yanına gittiğinde ise şok edici bir gerçekle yüzleşecektir.

Muzaffer, Nefise ile ilgili büyük ikilemler içindedir. Söylediği yalana ve onu kandırmış olmasını kabullenemese de içten içe deli gibi özlemektedir. Oğlu Mert ise onları bir araya getirmek için yapmadığını bırakmayacaktır. Buna karşın Emrnin, Muzafferin oturdukları evin yakınından bile geçmesine tahammülü yoktur. Nefise ile Muzafferin arasının düzelmemesi için en büyük çabayı yine Tuba gösterir. Tubanın oyunu, bu sefer Nefiseyi can evinden vurur.

Yeni başladığı işinde, verdiği zarar yüzünden borçlanan Emre, patronu tarafından ummadığı bir şekilde karşılanırken, mahallede esrarengiz bir şekilde ortaya çıkan Talat, herkesin aklını karıştıracaktır.

KANATSIZ KUŞLAR 23. BÖLÜM FRAGMAN

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.