Kanatsız Kuşlar 11. bölümde Nefise ile Muzaffer baş başa kalıyor Video

24.08.2017
74
Kanatsız Kuşlar 11. bölümde Nefise ile Muzaffer baş başa kalıyor Video

Bu akşam 11. yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan Kanatsız Kuşlar dizisinde Muzafferin oğlu Mert bulunuyor ve eve geri getiriliyor. Evlendiklerinden beri ilk kez baş başa kalacak olan Muzaffer ve Nefise içinse onları bekleyen büyük bir sürpriz var. Ahmetin baskılarından sıkılan Zeynep ise farklı arayışlar içine girmeye mi kalkıyor?

ATVnin sürükleyici dizisi Kanatsız Kuşlar bu akşam 11. yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Kanatsız Kuşlar 11. bölümde heyecan hiç eksilmiyor. Yeni bölümde Nefise ile Muzafferi büyük bir sürpriz beklerken beklemedikleri gelişmelerin oluşması önlerine engel olacak çıkacak..

KANATSIZ KUŞLAR 11. BÖLÜM ÖZETİ

Nefise, Muzaffere tüm gerçeği açıklamak üzereyken beklenmeyen bir gelişme yaşanır.

Azime ve Nefise arasında gizli şeyler döndüğünden şüphelenen Tuba, tehlikeyi göze alarak Azimeyi köşeye sıkıştıracak bir ipucu yakalamayı başarır.

Ahmet, Zeynepe evlilik konusunda baskı yapar. Zeynep ise Ahmetin tavrı karşısında onunla olan bağını tamamen koparmaya karar verir. Zeynepin Onurla yakınlaştığını öğrenen Emre ise ablasına bu konuda çok sert çıkar.

Muzafferin oğlu Mert, nihayet eve getirilmiştir. Küçük Aysun ise Mertin gelişi ile derin bir yalnızlığın içine düşer. Annesi Nefise ile aralarında aşmaları gereken büyük, bir o kadar da dramatik bir sınav başlar. Nefise, bir yandan Mert ile ilgili hesap edemediği çeşitli zorluklar yaşarken, bir yandan da küçük kızı Aysunla sorunlarını çözmeye çalışır.

Muzaffer ise Nefise ile evlendiklerinden bu yana ilk kez baş başa kalacakları bir geceye başlarken, yaşayacakları sürpriz ikisini de şok edecektir.

Kanatsız Kuşlar yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00de ATVde..

KANATSIZ KUŞLAR 11. BÖLÜM FRAGMAN 1

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.