Dolunay 15. yeni bölüm fragmanlarında Nazlı ve Ferit evleniyor Video

10.10.2017
68
Dolunay 15. yeni bölüm fragmanlarında Nazlı ve Ferit evleniyor Video

Dolunay 15. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Dolunay dizisi 15. yeni bölümde Nazlı ve Ferit evlenme kararı alıyor. Bütün detaylarını düşündükleri planı devreye sokmak için harekete geçen Nazlı ve Feritin kararı herkesi şaşırtır. Dolunay 15. yeni bölümüyle bu akşam Star TVde.

Dolunay 15. yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Dolunay dizisi 15. yeni bölümde Nazlı ve Feritin verdiği sürpriz karar herkesi şaşkına çevirecek. Birbirlerine karşı duygularını itiraf edemeselerde bu evcilik oyununa katlanmak zorundadırlar. Kurdukları plan çevresinde ikili yakınlaşır. Bu oyunda en büyük destekçileri Fatoş ve Engin olacaktır. Dolunay 15. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam star TV ekranında…

DOLUNAY 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

DOLUNAY 15. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Nazlı ile Ferit beklenmedik bir karar alır…
Nazlı ve Feritin kararı herkesi şaşırtır. Birbirlerine karşı duygularını itiraf edemeseler de bu evcilik oyununda işbirliği yapmak zorundadırlar. Bütün detayları kitabına uydurmak için kurdukları planlar ikisini daha da yakınlaştırır. Herkesten gizli oynadıkları bu oyunda en büyük destekçileri Fatoş ve Engin olacaktır. Diğer taraftan Fatoş ve Engin de kendi ilişkilerinde karar aşamasına gelmiştir.

Yayın Günü: 10 Ekim Salı
Yayın Saati: 20:00

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.