Vatanım Sensin 54. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme

03.05.2018
63
Vatanım Sensin 54. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme

Vatanım Sensin 54. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme Vatanım Sensin 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların sevilen dizisi Vatanım Sensinde bu hafta Cevdet, annesi Hasibeyi kaybetmiş olmanın verdiği acı ile yanlış hamleler yapar. Peki Vatanım Sensin 14. bölümde Yakup düştüğü pusudan kurtulabilecek mi?

Perşembe akşamları ekrana gelen Vatanım Sensin 54. yeni bölümü ile bu akşam Kanal D ekranında izleyenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Tarihe ışık tutan dizi Vatanım Sensinde bu hafta Kütahya–Eskişehir mağlubiyetleri milleti derinden yaralarken Cevdet ve Azizede Hasibeyi kaybetmiş olmanın verdiği acı ile yüzleşmeye çalışır. Vatanım Sensin 54. yeni bölümde Annesi Hasibenin son sözlerini yerine getirmeye çalışan Cevdet, damadı Yakupu büyük bir tehlikeye atar. Vatanım Sensin 54. yeni bölümü ile bu akşam Kanal D ekranında.

Savaşın acımasız ortamında vazifeleri ve vicdanları arasına sıkışanların, aşklarını yine de yeşertmeye çalışanların, her şeye rağmen bir arada kalmaya gayret eden bir ailenin, esaretten özgürlüğe doğru çıkılan amansız bir yolun hikayesi.

VATANIM SENSİN 54. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kütahya–Eskişehir mağlubiyetleri milletin kalbine bir bıçak gibi saplanmışken Cevdet ve ailesi bir de Hasibeyi kaybetmenin acısıyla sarsılmıştır. Cevdet, annesinin son nefesinde verdiği sözü ne pahasına olursa olsun tutmaya kararlıdır. Ancak gözünü karartan Cevdetin bu amaç uğrunda yapacakları Azizeyi, hatta Yakupu dahi korkutacaktır.

VATANIM SENSİN 54. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Azize, Cevdetin hıncı yüzünden duymaz olduğu yüreğinin sesi olmaya çalışacaktır. Doktor Suat İzmire gelir; söyledikleri Hilai, ailesi ve hatta Leonla karşı karşıya getirir. Yıldızla yaşadıkları sebebiyle Aleksinin hedefi haline gelen Yakup ise Vecihiye tehlikeli bir görevde eşlik eder. Bu görevin sonunda Yakupun başına gelecekler sadece onu değil, Cevdeti ve vazifesini de tehlikeye atacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.