Kanatsız Kuşlar 14. yeni bölümde Nefise için ipler geriliyor Video

21.09.2017
70
Kanatsız Kuşlar 14. yeni bölümde Nefise için ipler geriliyor Video

ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Kanatsız Kuşlar 14. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Kanatsız Kuşlar dizisi yeni bölümde Nefise’nin sakladığı büyük sır ortaya çıkacak mı? Kanatsız Kuşlar yepyeni bölümüyle bu akşam ATV ekranında.

Kanatsız Kuşlar 14. bölüm fragmanları yayınlandı. Her fragmanda ayrı bir heyecan yaşadığımız ve merak içinde beklediğimiz Kanatsız Kuşlar 14. yeni bölümde heyecan dorukta.

KANATSIZ KUŞLAR 14. BÖLÜM ÖZETİ

Mertin kaçırılmasının ardından Muzaffer tam manasıyla çılgına döner. Kaçıran kişinin kim olduğuna dair farklı şüpheler vardır.

Emre ise bir yandan içine düştüğü duruma üzülürken, diğer yandan masum bir çocuğun başının derde girmesine sebep olduğu için pişmandır. Mertin daha fazla zarar görmemesi için elinden geleni yapar. Hatta hayatını bile tehlikeye atar.

Nefise, henüz Muzafferden gizlediği büyük sırrını açıklayamadan başka bir gerçekle yüzleşir. Nefise için ipler giderek gerilmektedir. Gün geçtikçe daha çok sevmeye başladığı kocasına karşı içinden çıkılması zor bir durumdadır.

Muzaffer ise yaşananların ardından yıllar önce yaşadığı büyük bir travmanın acısını yeniden hissetmeye başlayacaktır.

Onur ile Zeynep, herkese ve her şeye rağmen aşklarını doludizgin yaşamaktadırlar. Zeynep de iyiden iyiye teslim olmuş gibidir. Öyle ki, gözlerden uzak, baş başa geçirdikleri koca bir gün ve gecenin sonunda olacakları bile düşünmezler.

KANATSIZ KUŞLAR 14. BÖLÜM FRAGMAN

ZİRVENİN SAHİBİ KANATSIZ KUŞLAR!

ATVnin yaz sezonuna hızlı giriş yapan, yeni sezonda da yerini koruyan dizisi Kanatsız Kuşlar geçtiğimiz akşam yayınlanan 13. bölümüyle Tüm Kişiler izlenme kategorisinde ilk 100 program arasında zirveye yerleşti.

Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan dizinin 13. bölümü Tüm Kişilerde %4,87 izlenme oranı ve %15,17 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Kemal Uzunun üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksunun kaleme aldığı Kanatsız Kuşlarda başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor.

Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü… İyilikten kötülüğün, kötülükten ise umudun doğabileceğini anlatan Kanatsız Kuşlar, bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesini ekranlara yansıtıyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.