The Witcher 2. sezon Aralık 2021 için onaylandı

10.07.2021
76
The Witcher 2. sezon Aralık 2021 için onaylandı

The Witcher 2. sezon Aralık 2021 için onaylandı WitcherCon bizi hayal kırıklığına uğratmadı! Netflix, The Witcher 2. sezon çıkış tarihini açıkladı . Şimdiye kadar bildiğimiz her şey burada.

9 Temmuzdan olacağını öğrendiğimizde, çıkış tarihiyle ilgili harika haberler getireceğini ummuştuk. Netflix kesinlikle hayal kırıklığına uğratmadı, bize sadece çıkış tarihini değil, bölüm başlıklarını da getirdi.

Çekimlerin tamamlandığını ve sezonun kesinlikle 2021in 4. çeyreğine geleceğini öğrendikten sonra , Aralık 2021 olacağını tahmin ettik. Bu, post prodüksiyon çalışmalarına zaman tanıyacak ve ilk sezonun yayınlanmasıyla zaman alacaktı, hangi Aralık 2019da geldi.

The Witcher 2. sezonun resmi çıkış tarihi 17 Aralık Cuma. Sekiz bölümün tamamı aynı anda yayınlanacak.

Duyuru, sezonun anahtar sanatıyla geldi. Geralt, uzaktaki kaleye bakan bir uçurumun kenarında duran Ciri ile birlikte duruyor. İkinci sezonda kaleyi geri alacaklar mı? Ciri doğuştan gelen hakkını geri isteyecek mi?

The Witcher 2. sezon bölüm isimleri
Çıkış tarihinin heyecan verici haberlerini yayınlamanın yanı sıra, sekiz bölümden yedisinin başlıklarını da görme şansımız oldu. Finalin başlığı, muhtemelen açıklamış olabileceği bazı spoiler nedeniyle paylaşılmadı. Artı, bazen sezon düşmeden önce bir veya iki sürprize ihtiyacımız var.

Sezon prömiyerinin adı Gerçeğin Tanesi. Bu, Geralt ve Ciri hakkındaki gerçeğin ortaya çıkması için bir şans olabilir. İkili, ilk sezonun tamamını birbirlerini arayarak geçirdi, Ciri bunun nedenini tam olarak anlamadı. Geçmişi ve Geraltla olan bağı hakkındaki gerçeği öğrenmesinin zamanı geldi.

Hayranlar kesinlikle başlıklara dayanarak ikinci sezonda neler olacağı hakkında spekülasyon yapmaya başlayabilirler. Şovu aklımızda tutmak için ortaya çıkabilecek her şeyle birlikte onları parçalamak için altı ay var.

THE WITCHER SEASON 2 EPISODE TITLES:

Episode 1 – A Grain of Truth
Episode 2 – Kaer Morhen
Episode 3 – What Is Lost
Episode 4 – Redanian Intelligence
Episode 5 – Turn Your Back
Episode 6 – Dear Friend
Episode 7 – Voleth Meir
Episode 8 – [REDACTED]

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.