The Walking Dead final sezonundan ilk resmi görseller paylaşıldı

16.08.2021
94
The Walking Dead final sezonundan ilk resmi görseller paylaşıldı

The Walking Deadin final sezonundan ilk resmi görseller paylaşıldı. Dizi dünyasının popüler yapımlarından The Walking Deadin final sezonundan ilk bakış görselleri paylaşıldı. Görsellerde dizideki yeni karakterler dahil tüm karakterleri görebiliyoruz.

Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olan, şimdi ise popülerliği yitirse de hala yüksek izleyici sayılarına ulaşan The Walking Deadin 11. sezonundan resmi olarak ilk bakış görselleri paylaşıldı.

Paylaşılan yeni görseller AMCnin resmi olarak paylaştığı ilk bakış görselleri. Bu görseller ile birlikte de son sezonda, yani 11. sezonda karşımıza çıkacak yeni ve eski karakterlerin tamamını görebiliyoruz. Karakterler dışında kritik sahnelerden de görseller bulunuyor. 11. sezonun nasıl olacağını merak ediyorsanız bu görsellerin tam sizlik olduğunu belirtmekte fayda var.

Dizinin 11. sezonu ilk 8 bölümü ile 22 Ağustosta başlayacak. Büyük bir ihtimalle ilk 8 bölümün ardından dizi ufak bir ara verecek. Dizinin final bölümü 2022de yayınlanacak. Dizi her zaman olduğu gibi haftalık olarak yayınlanacak. Bahsi geçen görsellerin tamamını aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

The Walking Dead 11. Sezon İlk Bakış Görselleri

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.