Tatlı İntikam 30. bölümünde Sinan, hapisten kurtulabilecek mi?

07.11.2016
76
Tatlı İntikam 30. bölümünde Sinan, hapisten kurtulabilecek mi?

Tatlı İntikam bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Son yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Tatlı İntikam yeni bölümde Sinan hapisten kurtulmanın hesaplarını yapıyor. Pelin ise Sinanın hapisten çıkmanın tek çaresi olarak gözüküyor. Tatlı İntikam her Cumartesi Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Romantik komedi dizisi Tatlı İntikam yeni bölümü için heyecan dorukta. Son bölümü ile geçtiğimiz Cumartesi ekrana gelen Tatlı İntikam dizisi izleyiciyi yine ekrana kilitedi. Merakla beklenen Tatlı İntikam 30. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizide, Hapishane giren Sinanın nasıl kurtulacağı merak konusu olmuştu. Pelin’in ifadesi Sinan’ı kurtarabilecektir. Ama Pelin ifadeye gerek kalmadan Sinan’ın bu işten kurtulmasını talep eder. İşte Tatlı İntikam dizisi son bölümde yaşananlar.

Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, İlker Kızmaz, Zeyno Günenç, Ayşenil Şamlıoğlu ve Kerem Atabeyoğlu gibi oyuncuların paylaştığı Tatlı İntikam 30. yeni bölümü ile 12 Kasım 2016 Cumartesi akşamı saat 20:00da Kanal Dde.

TATLI İNTİKAM 29. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sinan, Barış’ın mekanına motosikletiyle girince işler ciddileşmeye başlar. Artık ne Barış duracak, ne de Sinan geri adım atacaktır. Sinan’ı kurtaracak tek şey ise, Pelin’in ifadesidir. Pelin, ifadesine gerek kalmadan Sinan’ın bu işi halletmesini ister.

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ancak, beklenmedik gelişmelerle Sinan ve Pelin hem kendilerini, hem de aşklarını sınayacakları büyük bir sınavdan geçerler. Tüm bu olanlardan sonra Pelin ne yapacak, Sinan’ı kurtarabilmek için Barış’ın karşısında durabilecek midir?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.