Star Tv İstanbullu Gelin 50. bölüm yeni fragmanın da yeni kriz

18.05.2018
78
Star Tv İstanbullu Gelin 50. bölüm yeni fragmanın da yeni kriz

İstanbullu Gelin 50. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. STAR TVnin büyük ilgiyle takip edilen dizisi İstanbullu Gelin yeni bölümde Faruk ve Süreyyayı bekleyen yeni kriz izleyenleri şaşırtacak. İşte İstanbullu Gelin 50. yeni bölümden heyecan dolu o anlar.

Cuma akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen İstanbullu Gelin yeni bölümde heyecan dorukta. İstanbullu Gelin 50. yeni bölümüyle bu akşam 20.00de STAR TVde..

İSTANBULLU GELİN 50. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Fikretin konağa getirdiği konuk herkeste merak yaratırken, Adem planı işlediği için memnundur. Düğün için gelen Sirenin verdiği haber hem Garip hem de Boranlar için büyük sürpriz olur. Senemin Akiften şüphelenmesiyle girdiği macera ise Faruk ve Süreyya için bambaşka bir yüzleşmenin habercisidir.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Faruka ulaşamayan Boranlar iyice endişelenmeye başlamıştır. Esma, Ademden şüphelenmektedir. Bir süre bekledikten sonra emniyet ile irtibata geçerler ve Farukun cüzdanına ulaşırlar. Adem kendisini aklamak için eski tanıkları ile irtibata geçerek Faruku bulmaya çalışır. Esma ise Akiften Adem ile ilgili dosyayı polise vermesini ister. Vakit geçtikçe ümidini kaybetmeye çalışan Süreyyanın en büyük destekçisi Esma Hanım olur. Süreyyadan kendine anne demesini isteyen Esma Sultan bu hamlesi ile herkesi şaşırtır. Acı veren bekleyiş umulmadık bir isimden gelen haberle biter. Peki aldıkları haber doğru mudur? Faruk hayatta mıdır?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.