Squid Gamein ardından beyaz Vans ayakkabı satışı Yüzde 7800 arttı

07.10.2021
70
Squid Gamein ardından beyaz Vans ayakkabı satışı Yüzde 7800 arttı

Netflixin popüler yapımı Squid Gamein ardından beyaz Vans ayakkabıların satışı %7800 arttı Geçtiğimiz ayın ortalarında yayınlanan ve bir haylü popüler olan Netflix dizisi Squid Gamein ardından dizide de kullanılan beyaz Vans ayakakbıların satışı %7800 arttı.

Geçtiğimiz haftalarda Netflix üzerinden yayınlanan ve kısa bir süre içerisinde Türkiye dahil tüm dünyada büyük popülerliğe kavuşan dizi Squid Game, kitleleri etkilemeye devam ediyor.

Satışlar %7800 Arttı
Dizide karakterlerin hemen hemen hepsinde bulunan yeşil eşofman ve beyaz Vans ayakkabı son dönemin en popüler kıyafetleri arasına girdi. Sole Supplier tarafından verilen bilgilere göre beyaz renk Vans ayakkabıların satışı %7800 artış gösterdi. Lyste göre ise genel anlamda beyaz bez ayakkabıların satışı işe %96lık bir artış gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde de Pariste Squid Game temalı açılan bir mağazada izdiham yaşandı. İnsanlar ürün alabilmek için birbiriyle kavga etti. Squid Game kesinlikle son dönemin en popüler yapımlarından birisi ve Netflixin en çok izlenen yapımları arasına büyük ihtimalle girecek. Önümüzdeki Cadılar Bayramında da yurt dışında birçok insanda yeşil eşofman ve beyaz ayakkabı göreceğiz gibi duruyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.