Söz 46. yeni bölüm fragmanında Tim Medusa planının peşinde

14.05.2018
86
Söz 46. yeni bölüm fragmanında Tim Medusa planının peşinde

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Söz 46. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Söz dizisinde bu hafta Medusa planını ortaya çıkarmak isteyen Tim harekete geçer. Gizli göreve dahil olan Avcı ve Karabatak büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalır. Söz 46. yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek.

Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Söz dizisi 46. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Söz dizisi 46. yeni bölümde Derman tutuklu ataşeyi kaçırır ve Medusa planını kendi amaçları doğrultusunda yeniden düzenler. Medusa planını çözmek isteyen tim harekete geçer. Söz soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümü ile bu akşam Star TVde.

SÖZ 46. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Avcının hayatı tehlikede!

Türkiye için büyük bir tehdit haline gelen Derman, son anda gelen bir emirle rotasını tutuklu olan Ataşeye çevirir.

Yabancı devlet yetkililerinin dur emrine rağmen Ataşeyi onların elinden alan Derman, büyük terör eylemi için Ataşe ile birlikte devam kararı alacaktır. Medusa Planı, artık sadece onların bildiği bir rota üzerinden yönetilmektedir.

Söz 46. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Medusa Planına dair bütün bilgilerin saklandığı gizli karargâhı ortaya çıkarmak için Eylem, Avcı ve Karabatak görevlendirilir. Gece bölgeye ulaşan Eylem, Avcı ve Karabatakı hain bir tuzak beklemektedir. Bu tuzak Avcıyı ölümle burun buruna getirir.

Baharla birlikte tehlikelerle dolu sürpriz bir gece geçiren Yavuz, babası Agahın ondan istediklerini yerine getirmek için harekete geçer. Avcının hayatının tehlikede olduğu haberi gelir gelmez, Yavuz yönetimindeki Tim yola çıkarak Eylem, Avcı ve Karabatakı düştükleri tehlikeli durumdan çıkarmak için büyük bir mücadeleye girişir.

Yayın Günü: 14 Mayıs Pazartesi
Yayın Saati: 20:00

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.