Şevkat Yerimdar 19. bölümde Esin ile Seval kozlarını paylaştı!

30.09.2017
79
Şevkat Yerimdar 19. bölümde Esin ile Seval kozlarını paylaştı!

Şevkat Yerimdar 19. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Foxta Cuma akşamları yayınlanan romantik komedi dizisi Şevkat Yerimdarda Esin ile Seval kozlarını paylaştı. Peki kazanan kim oldu? Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Şevkat Yerimdar yeni bölümü için heyecan doruktaydı. Cuma günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Şevkat Yerimdar dün akşam da çok güldürdü.

Holdingteki köstebeği bulmaya çalışırken bir taraftan da Şevkatin kurumsal hayatla savaşı devam etmektedir. Fakat bu süreç onun iyice mahalleden kopmasına ve Esine vakit ayıramamasına yol açmıştır.

Şevkat ilk fırsatta Esine yemek teklifinde bulunur. Ama işler karışır ve aynı gece Sevali de yemeğe çıkartması gerekir. Böylece zorlu bir köşe kapmaca başlar.

İsmail, Erkan ile aşık atışması yapmayı kabul eder ama bunun nasıl olacağını hiç hesaba katmamıştır. Tüm mahalle türkü barda toplanır. İsmail hem Erkan hem de nasıl kendisi olacağını kara kara düşünmektedir. Sonunda parlak fikir Cumadan gelir.

Esin, iyice bunalmaya başlamıştır. Şevkatin de uzaklaşması onun için son nokta olur. Cevdetin de onayı ile mahalle ile ilgili şok bir karar alır. Herkes panik içinde olacakları beklemektedir artık.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.