Sen Anlat Karadeniz 19. bölüm Vedatın planı ortaya çıkıyor

28.05.2018
76
Sen Anlat Karadeniz 19. bölüm Vedatın planı ortaya çıkıyor

Sen Anlat Karadeniz 19. bölüm 2. fragman yayınlandı. ATVnin büyük ilgiyle takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde neler olacak? Nefes ve Ceylan arasında neler yaşanacak? Sen Anlat Karadeniz 19. bölümde Mercan uyanacak ve Vedatın planı ortaya çıkacak.

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde heyecan dorukta. Sen Anlat Karadeniz 19. yeni bölümüyle Çarşamba akşamı 20.00de ATVde.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tahirin göğsüne Cemilin kör mermisi saplanmış kalmıştır. Üstelik Vedat, Cemilin yarım bıraktığı işi tamamlamak için Tahirin peşindedir. Denizden gelen kaplan Tahir, Vedata karşı ilk kez bu kadar savunmasızdır. Deli Tahirin akan her damla kanda takati azalırken, ona can olan tek şey, Nefese olan sevdasıdır. Nefes ise şimdi Tahirden daha delidir. Tahir Kalelinin eşinden bekleneceği gibi; dağ gibi ayaktadır. İnandığı tek şeyi herkese haykırır: Tahir bizi bırakmaz! Son nefesiyle kendisini Karadenizin serin sularına bırakan Tahir, Nefese verdiği sözü tutabilecek midir, yoksa sonsuza kadar Nefessiz mi kalacaktır?

SEN ANLAT KARADENİZ 19. BÖLÜM 2. FRAGMAN

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.