Sen Anlat Karadeniz 10. bölüm fragmanında Vedatın hain planı.

28.03.2018
72
Sen Anlat Karadeniz 10. bölüm fragmanında Vedatın hain planı.

Sen Anlat Karadeniz 10. bölüm fragmanı büyük heyecan yarattı. ATVnin kısa sürede hatırı sayılır bir izleyiciye ulaşan dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Vedatın planı seyirciyi şok edecek. Peki Nefes bu planı ne zaman fark edecek? İşte Sen Anlat Karadeniz 10. yeni bölümden heyecan dolu dakikalar..

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde heyecan dorukta. Sen Anlat Karadeniz 10. yeni bölümüyle yarın akşam 20.00de ATVde.

SEN ANLAT KARADENİZ 10. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tahir gemileri yakar ve onun sevdiği kadına zulmeden ailesiyle hesaplaşır. Vedat zulmedince boğazına sarılmaktadır ama öz anası, abisi yapınca gitmekten başka çaresi kalmamıştır. Tahirin daha fazla canı yanmasın diye burdan götürmek için ısrar ettiği Nefesin ise aklını kurcalayan büyük bir soru vardır. Kaleli Konağında, Asiyenin grevi vardır. Asiye, kaynanasını ve kocasını cezalandırmak için ev işleri boykotuna gider. Ancak Mustafanın bütün ailesine bir sürprizi olacaktır. Vedat ise Truva atı misali kullandığı Berrakla, şimdiye kadar ilmek ilmek hazırlandığı planını devreye sokar. Nefesi derinden sarsacak büyük plan, nihayet başlamaktadır.

SEN ANLAT KARADENİZ 10. BÖLÜM FRAGMAN


SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Abisinin ihanetini öğrenen Tahir, Karadeniz gibi köpürür. Yaşadığı büyük acıyla dalgalanırken, onu sakinleştiren tek şey, artık limanı bildiği Nefesin sana ihtiyacım var demesi olacaktır. Nefes daha Mustafanın ihanetini sindiremeden, kendisi gibi bir şiddet mağduruyla karşılaşarak bir kez daha sarsılır. Sürmenede çıkan dedikodulardan Osman Hocanın Nefese evini açtığını duyan bir kadın, kendisini medreseye atmıştır.

Nefes, kendi acılarını bir yana bırakarak bu yaralı kuşu iyileştirmeye girişir. Ama bir yandan kabusları, bir yandan Vedatın Nazar üzerinden giriştiği merhamet oyunu, bir yandan köydeki dedikodular, Koca Karadenize sığmaya çalışan minicik kadını iyice nefessiz bırakır. Nefesin imtihanına bir de Saniyenin büyük şiddeti eklenince, abisinin ve annesinin ihanetini sindiremeyen Tahir, bir kez daha kendini feda eder:

Bu topraklar bana memleket sana gurbet Nefes. Bırak gurbete düşen ben olayım! Kaleliler dağılıyor mu? Bağrına mazlum bir ana-oğlu sığdıramayan Karadeniz ailesi bunu nasıl ödeyecek? Bir yandan Sayar-Dağdeviren ittifakının sonuçlarıyla uğraşan, bir yandan iyice yalnızlaşan Mustafa neler yaşayacak? Karadeniz bu imtihandan sınıfta mı kalacak?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.