Şahin Tepesi 5. Bölüm Yeni Fragmanı Seyret 21 Aralık Cuma

14.12.2018
71
Şahin Tepesi 5. Bölüm Yeni Fragmanı Seyret 21 Aralık Cuma

Şahin Tepesi Dizisi 5. Bölüm Yeni Fragmanı Seyret 21 Aralık 2018 Cuma Şahin Tepesi 5. Bölüm Fragmanı izle Şahin Tepesi Son Bölüm Fragmanı

Şahin Tepesi 4. Bölüm özeti Tuna, büyük sırrının Metenin koz olarak kullandığını öğrendiğinde büyük panik yaşar. Mete ise beklenmedik bir olayla köşkten uzaklaşmak zorunda kalır. Bu durum Tunaya zaman kazandırırken Meteyi durdurmak için harekete geçmesini sağlayacaktır. Birbirlerinin eksenine girmeye başlayan Efe ve Verdanın yakınlaşmaları ikisini de farklı duygulara sürükler. Bu yakınlaşmanın tanığı olan Tuna ise yeni yeni filizlenen aşka engel olacağının sinyalini verecektir.

Melekin üzerinde çalıştığı kokuyu hiç beklemediği bir anda bulması ona yeni ufuklar açar. Üretime geçebilmek için bir ortağa ihtiyacı vardır. Ortak arayışında olan Melekin durumundan haberdar olan Tuna karşı atağa geçerken yapacağı hamle ile Meleki bambaşka bir karara sürükler. Bu karar Ceylan tarafında da bazı dengelerin değişmesine neden olacaktır. Olayların kontrolünü elinde tutmaya çalışan Tunaya asıl sürpriz beklemediği bir anda gelir. Bu durum Tunayı uçurumun eşiğine getirirken son anda yaşanacaklar bambaşka gelişmelere sebep olacaktır.

Şahin Tepesi 4. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.