Sadakatsiz Dizisi 10. Bölüm Tanıtımı Seyret KanalD

03.12.2020
74
Sadakatsiz Dizisi 10. Bölüm Tanıtımı Seyret KanalD

Sadakatsiz Dizisi 10. Bölüm Tanıtımı Seyret KanalD İzleyici kitlesini ağırlıklı olarak kadınların izlediğini sosyal medya hesaplarına yapılan yorumlardan gördüğümüz dizi Sadakatsiz 10. Bölüm fragmanı izle sayfasına hoş geldiniz.

Kanal D ekranlarında yayınlandığı günün reyting oranlarını alt üst eden ve yayınlandıktan sonra bir sonraki yeni bölümüne kadar gündemden düşmeyen Sadakatsiz dizisi adeta yeni sezona damgasını vurdu. Dizinin yeni bölümünde yer alan her sahne ayrı ayrı polimik ve tartışma konusu olarak fanları tarafından sosyal medya üzerinde konuşulmakta.

Dizinin 2 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’da yayınlanan son bölümü reklamsız, full ve tek parça halinde izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

9.bölüm fragmanı izlediğimizde yeni bölümde neler olacak, neler yaşanacak sorusuna özet niteliğinde cevabımız için analizimiz şöyle; Dizinin son bölümünden sonra aradan 2 yıl geçiyor Volkan o süreçte oğlunu Asya ile bırakıp Derin ile birlikte başka bir şehirde yaşıyor fakat bir süre geçtikten sonra tekrar geri dönüyor ve bu haberi Asya gazeteden okuyor. Akabinde oğlu ile yemek yemeğe giden Volkan oğluyla yeniden iletişim kurmaya çalışıyor. Volkan ile Derin’in kızlarının ekranlara geldiği sahnede ne kadar büyümüş olduğu izleyenleri şaşırtacak.

Sadakatsiz Dizisi Oyuncu Kadrosu
Cansu Dere (Asya Arslan), Caner Cindoruk (Volkan Arslan), Melis Sezen (Derin Güçlü), Eren Vurdem (Mert Gelik), Yeliz Kuvancı (Bahar Gelik), Olcay Yusufoğlu (Serap Şenlik), Nazlı Bulum (Nil Tetik), Gözde Seda Altuner (Gönül Güçlü), EmirTaro Tekin (Selçuk Dağcı), Alp Akar (Ali Arslan), Özge Özder (Derya Samanlı), Burak Sergen (Haluk Güçlü)

Yapım: Medyapım / Mednova
Yönetmen: Neslihan Yeşilyurt
Senaryo: Kemal Hamamcıoğlu – Dilara Pamuk
Süpervizör: Merve Girgin Aytekin
Uygulayıcı Yapımcı: Seda Peker Özkan
Müzisyen: Cem Öget
Görüntü Yönetmeni: Ahmet Bayer
Sanat Yönetmeni: Onur Tuğ
Styling (Stil Danışmanı): Ayşenur Aksoy
Kostüm Sorumlusu: Onur Becerik

ATV 10 Aralık Perşembe >> Bir Zamanlar Çukurova 76. Bölüm Fragmanı

FOXTV 10 Aralık Perşembe >> Mucize Doktor 41. Bölüm Fragmanı

SHOWTV 10 Aralık Perşembe >> Alev Alev 6. Bölüm Fragmanı

KANALD 10 Aralık Perşembe >> İyi Aile Babası 2. Bölüm Fragmanı

STARTV 10 Aralık Perşembe >> Sol Yanım 3. Bölüm Fragmanı

TRT1 10 Aralık Perşembe >> Kalk Gidelim 132. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.