Payitaht Abdülhamid Dizisi 70. Bölüm Yeni Fragmanı 18 Ocak Cuma

11.01.2019
79
Payitaht Abdülhamid Dizisi 70. Bölüm Yeni Fragmanı 18 Ocak Cuma

Payitaht Abdülhamid Dizisi 70. Bölüm Yeni Fragmanı 18 Ocak 2018 Cuma Payitaht Abdülhamid 70. Bölüm Fragmanı izle Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Fragmanı trt1

Payitaht Abdülhamid 69. Bölüm özeti;

Abdülhamid, Tevfik Paşanın güvenirliğinden ve Fuatın hainliğinden emin olmak için dahiyane bir plan yapar. Tevfik Paşanın iftiraya uğradığı ortaya çıkar. Fuat ise bu kez Abdülhamidin onu yakalamak için attığı yemi yutmuştur.

Halil Halid efsanesi sona ermek üzeredir artık. Halil Halid yolun sonuna geldiğinin farkında, kaderine teslim olmuştur… Ve ne yazık ki bir kurtuluş yolu gözükmemektedir…

Abdülkadir ve Naimenin modaevine ortak olduğunu öğrenen Bidarla Şivenaz arasında ipler iyice gerilir. Bidar çocuklarını Şİvenazın pençelerinden kurtarmaya çalışırken, Şİvenaz ise Bidarı çok zor durumda bırakacak bir plan hazırlar.
Rothshild Şivenaz ve Fuata Devlet-i Alinin kalbi, Katim-i Esrar defterinin bulunması emrini verir. Vembery, Abdülhamidin hususi önem verdiği bu deftere nasıl ulaşacağını öğrenince hemen harekete geçer.

Şivenaz ve Bidar arasındaki savaşın galibi kim olacak? Abdülhamide vasiyet gönderen Halil Halid ölecek mi? Abdülhamid yaptığı planla Fuatı nihayet suç üstü yakaladığında neler olacak?

Payitaht Abdülhamid 70. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.