Paramparçanın 96. yeni bölümünde Damir ölecek mi?

19.03.2017
69
Paramparçanın 96. yeni bölümünde Damir ölecek mi?

Paramparçanın 96. bölümü yarın akşam Star TV ekranlarında olacak. Paramparçanın yeni bölümünde Hazal ile Damir gizlice evlenmeye kalkarken Dilara baskın yapar ve Damire ateş eder. Peki Damir ölecek mi? Tüm gelişmeler yarın akşam Paramparçada.

Star TVnin sevilen dizisi Paramparçada heyecan dolu sahneler yaşanıyor. Paramparçanın yarın akşamki yeni bölümünde Cihan Ozanı bulunduğu zor durumdan kurtarabilecek mi? Hazal yaşadığı şokun etkisini nasıl atlatacak? Yaralanan Damir yaşayacak mı? Tüm merak edilen sorular Paramparçada olacak.

PARAMPARÇA 96. BÖLÜM FRAGMANI


PARAMPARÇA 96. BÖLÜM ÖZETİ

HAZALIN GELİNLİĞİ KANA BULANIYOR

Geceyi birlikte geçirdiği kadını yatakta ölü bulan Ozan, panikle Cihan’ı arar. Eve gelen Cihan, kadının uyuşturucu kullanmış olduğunu fark eder. Ozan’ın ise gece neler olduğuna dair hiçbir fikri yoktur. Ozan’ın hiçbir şey hatırlamıyor olması Cihan’ı korkutur.

CAN HAŞMET KAYIP!

Can Haşmet ile alışverişe giden Keriman’ın bir anlık dalgınlığında Can Haşmet ortadan kaybolur. Özkan’a çocuğu kaybettiğini bir türlü söyleyemeyen Keriman, karakola giderek polislerden yardım ister. Polisler, Özkan’ı da karakola çağırır. Her yere bakarlar ama Can Haşmet’in izine rastlanamaz.

DAMİR’İ KİM VURDU?

Cihan, Ozan’ın yanındayken Hazal, ailesine bir veda mektubu yazarak evden kaçar. Hazal ile Damir’in nikahları kıyılırken içeri giren Dilara, bu evliliğe izin vermeyeceğini söyler. Aynı anda Rahmi Bey de kapıdan girmiştir. Hazal ile Damir’in evlenmesini engellemenin tek yolu Damir’i ortadan kaldırmaktır. Damir’e doğrultulan silah patlar ve Damir kanlar içinde yere yığılır

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.