O Hayat Benim 125. bölümde Efsun zor durumda!

19.03.2017
74
O Hayat Benim 125. bölümde Efsun zor durumda!

FOX TVnin uzun soluklu dizisi O Hayat Benimde heyecan dolu olaylar yaşanacak. O Hayat Benimin 125. bölümünde Orkunun gerçek yüzünün ortaya çıkmasıyla Efsunun hayatı alt üst olacak. Başta Arda olmak üzere herkes Efsunu dışlayacak. O Hayat Benim bu akşam.

Baharın önünde zorlu bir tedavi süreci… Yanındaysa kızının ve kocasının sonsuz sevgisi vardır. Ateş, Baharla Nuranın gerçek evlerine, yani Atahanların konağına dönmesini sağlamayı bir onur meselesi yapmıştır! Efsunu terk eden Arda da konağa yerleşmek ister. Eski Arda Atahanın dönüşüdür bu! Holdingde Behçetin karşısında güçlü bir Atahan ittifakı oluşmaktadır. Bahar da Mehmet Emir ve Ateş için yol gösterici olur bu savaşta.

Orkun ise Efsunun hayatını her anlamda darmadağın etmiştir. Sadece Arda değil, Sultan ve tüm mahalle de Efsuna sırtlarını döner. Ardayla Efsunun ayrılığı, Zeynepin çoktandır bastırdığı hislerini de yeniden alevlendirmektedir. Efsun dibe batarken, Orkun onun karşısına bu kez gerçek yüzüyle ve karanlık bir teklifle çıkacaktır.

O Hayat Benim yeni bölümü ile bu akşam fox tvde.

O HAYAT BENİM 125. BÖLÜM FRAGMANI

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.