Nefes Nefese 5. yeni bölümde Yusuf Atmacayı vuruyor

02.09.2018
73
Nefes Nefese 5. yeni bölümde Yusuf Atmacayı vuruyor

Nefes Nefese 5. yeni bölümde Yusuf Atmacayı vuruyor Nefes NefeseDİZİSİ 5. bölüm fragmanı yayınlandı ve büyük heyecan yarattı. Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Nefes Nefesede Yusufun Atmacayı vurduğu sahne büyük yankı uyandırdı. İşte Nefes Nefese dizisinde yaşanacak gelişmeler.

Nefes Nefese dizisi yeni başlamasına rağmen kısa sürede sevildi. Her bölümü ayrı bir heyecan yaratan Nefes Nefese 5. yeni bölümde Atmacaya ne olacak? Rüya ne yapacak? Çarşamba akşamı Star TVde cevaplar belli olacak.

NEFES NEFESE 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

NEFES NEFESE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alacanlar Çiftliğindeki herkes büyük bir umutla Şakir Ağanın kurtarılmasını beklemektedir.

Ancak Yusuf (Şükrü Özyıldız) büyük bir ikilem içindedir. Babasını kurtarabilmek için Rüyayı (Melisa Şenolsun) Boranın (Nik Xhelillah) ellerine teslim etmek zorundadır.

Boran ve Yasin hem Rüyayı hem de zümrüdü ele geçireceklerini düşünürlerken onları bekleyen kötü sürprizden habersizdirler.

Zümrüdü geri almak için her şeyi yapmaya hazır olan Atmaca (Uğur Yücel), Boran ve Yasini gözden çıkarır.

Yusufun ve Şakir Ağanın çiftliğe dönüşü sevinçle karşılanır. Herkes artık hayatlarının normale döneceğini düşünürken gelen bir telefonla her şey alt üst olur.

Ailesini daha fazla tehlikeye atmak istemeyen Şakir Ağa, Antakyadan taşınmaya karar verir. Çiftliktekiler telaşla toplanırken yerinden kıpırdamayan bir kişi vardır. Şakir Ağanın eşi Afet.

Alacan ailesi kaçıp gidecek midir? Yoksa kendi topraklarını Atmacaya karşı savunmaya devam mı edeceklerdir?

Selma, Atmacayı yakalamak için bir plan yapar. Kılık değiştirip zümrüdün kendisinde olduğu haberini tüm Antakyaya yayar. Bu haber kısa süre içinde Atmacaya ulaşır.

Selma, Atmacayı tuzağına çekip onu tutuklamayı başarabilecek midir?

Kızına bir türlü ulaşamadığı için gittikçe endişelenen Atmaca, Rüyanın aslında burnunun dibinde olduğundan habersizdir. Zümrüdün kaybolmasına sebep olan kızın ölüm emrini verirken aslında namlunun ucunda kendi kızı Rüya vardır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.