Muhteşem Yüzyıl Kösem fox tv dizisine yeni güzel katıldı

28.02.2017
70
Muhteşem Yüzyıl Kösem fox tv dizisine yeni güzel katıldı

Fox tv de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Sanavber Hatun’u kim canlandıracak? FOX TV ekranlarında yayınlanan ve Osmanlı Tarihi’nin en kudretli sultanı Kösem Sultan ile 4. Murad’ın hayatını anlatan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine yeni bir isim katıldı. Sezgi Sena Akay Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Sanavber Hatun rolünü canlandıracak.

Oyuncu Sezgi Sena Akay, ‘Sanavber Hatun’ karakteri ile ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisinin kadrosuna dahil oldu. 4. Murat’ın hasekilerinden biri olan ‘Sanavber Hatun‘, yarın akşam (28 Şubat) ekrana gelecek 13’üncü bölümde izleyicilerle buluşacak.

2012 yılında Best Model Of Turkey, ardından Best Model Of The Word’de birinci seçilen Sezgi Sena Akay, daha önce Show TV ekranlarında yayınlanan ‘Acı aşk’ dizisinde başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkmıştı. Akay’ın hayat vereceği ‘Sanavber Hatun’ karakteri, fox tv’de yarın saat 20.00’de yayınlanacak ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni bölümünde IV. Murad’ın hayatına girecek ve hikayeye yeni bir yön verecek.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 13. BÖLÜM KONUSU

Yeni kararlar alan Sultan Murad payitahtta yeni bir devir başlatıyor! Payitahtta artan baskı Gülbahar Sultan ve Sinan Paşa’nın işine yarıyor! Vicdan azabından kurtulmayan Ayşe, Farya’ya mektup yazarak, her şeyi itiraf etmeye karar veriyor! Sultan Murad, Silahdar Mustafa’nın hükmünü veriyor! Sultan Murad’ın hükmünü öğrenen Gevherhan ve Âtike ateşe düşüyor! Kösem Sultan, Şehzade Bayezid’e büyük bir ders veriyor! Şehzadelerle İznik’e giden Sultan Murad ölümle burun burun geliyor!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.