MCU, inanılmaz yeni What If? tanıtım videosu

11.07.2021
86
MCU, inanılmaz yeni What If? tanıtım videosu

Marvelın Ya Eğer? bazı şaşırtıcı açıklamalar yapan bu destansı yeni fragmanda hayat buluyor.

MCU- Disney Plus treni durmuyor . İle Loki hakkında yakın bir gelir için, Marvel Studios bir sonraki akış bölüm için hazırlanıyor: What If .? Adından da anlaşılacağı gibi, Marvelın aynı adlı sevilen çizgi roman serisinden büyük ölçüde ilham alan şov, geçtiğimiz on yılda deneyimlediğimiz MCU hikayelerine eğlenceli dönüşler yapacak.

Diğer MCU projelerinden farklı olarak, Marvel Studios, gösteriden ve hikayelerinden ne beklememiz gerektiği konusunda nispeten açık sözlü. Hatta 2020de bunun için bir fragman bile aldık. Şimdi tam köşeyi dönünce dizi ile yeni bir fragman geldi.

Yeni görüntüler sadece diziye daha iyi bakmamızı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda prömiyer tarihini 11 Ağustos olarak gösteriyor. Bir göz atın:

Marvels What If? tanıtım videosu

Fragmandan çıkarılacak epeyce detay var. Killmonger ve Tony Starkın arkadaş (ya da en azından müttefik?), TChallanın Avengersın kendi yinelemesi gibi görünen şeyi bir araya getirdiğini (onun yanında Kara Panterin yeni bir versiyonu gibi görünen) görüyoruz. ve Örümcek Adam, ağlarını ekran dışındaki bir şeye umutsuzca fırlatırken görünüşte ciddi bir durumda.

Muhtemelen bu senaryoların en ilgi çekici olanlarından biri, Killmonger ve Tony Starkın bir ittifak oluşturmasıdır. Bir süre önce-ortaya What If …? Funko Pop! figürde Killmonger bir Ultron kafası tutuyordu, bu yüzden Tony Stark ile olan “arkadaşlığının” onu katil robotla kesişmeye iten şey olup olmadığını görmek heyecan verici olacak.

Son olarak, Tony Starkı Robert Downey Jr.ın sesini karaktere ödünç vermeden tekrar iş başında görmek biraz nostalji uyandırıyor. Bunu söyledikten sonra, izleyicilerin Armored Avengerın yeni sesine alışmaları biraz zaman alacak olsa da, dizi ilerledikçe bu muhtemelen bir sorun olmayacak ve herkesin en sevdiği hayırseverin bu yeni versiyonuna yatırım yapıyoruz.

What If…? ne kadar önemli? MCUya mı?

Ne ile …? bazıları animasyonlu olduğundan dizinin MCU hiyerarşisindeki yerinin nispeten düşük olduğunu düşünebilir. Bununla birlikte, serinin sürekli gelişen bilgisinde önemli bir rol oynayan seri için yapılması gereken bir durum var.

İlk olarak, Ya Eğer? ”, MCUnun çoklu evren hikayesinde olası bir yer. Franchise zaten onun multiverse içine derin dalış başlamıştır Loki ile devam edecek bir yolculuğa Madness Çokluevrende Doktor Strange Kevin Feige sırasında ortaya olarak – daha sonra ve Disneyin 2020 Yatırımcı Günü etkinliği – ile No Way Evde: Örümcek Adam. Alternatif MCU senaryolarını araştırdığı düşünüldüğünde, What If? bu hikayenin başka bir dalı olacak.

İkincisi, dizinin Marvelin en önemli kozmik karakterlerinden biri olan The Watcherın uygun MCU tanıtımı olacağı gerçeği var. Dizide böylesine önemli bir oyuncunun tanıtılması, bu yeni TV dizisinde meydana gelen her şeyin MCUnun büyük ekran tarafını bir şekilde etkilemesini daha da olası kılıyor.

Neyin tam bir resmini alacağız ? 11 Ağustos 2021de Disney Plusa geldiğinde MCUyu temsil edecek.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.