Masum Değiliz dizisi konusu ve oyuncuları

24.03.2018
74
Masum Değiliz dizisi konusu ve oyuncuları

Masum Değiliz dizisinin yayın tarihi belli oldu Masum Değiliz dizisi konusu nedir oyuncuları kimler? atv’nin dizisi Masum Değiliz’den yeni fragmanlar yayınlandı. İşte Masum Değiliz dizisinden son haberler

MASUM DEĞİLİZ DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK

ATV’nin iddialı dizisi Masum Değiliz’in yayın tarihi belli oldu.

Yapımcılığını Koliba Film’in üstlendiği, başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Ushan Çakır, Sercan Badur, Aras Aydın, Oya Unustası ve Ayşe Melike Çerçi’nin paylaştığı yapım, 31 Mart’tan itibaren ‘Survivor’, ‘İnsanlık Suçu’, ‘Fazilet Hanım ve Kızları’, ‘Yeni Gelin’, ‘Adı Zehra’ ve ‘Kalk Gidelim’li cumartesi yarışına dahil olacak.

Masum Değiliz, ilk bölümüyle 31 Mart Cumartesi 20.00’de ATV’de!

BU GECE YAŞANANLAR KİMSEYE BAHSETMEYECEĞİZ

Yapımcılığını Koliba Film’in üstlendiği ATV ekranlarının iddialı yeni dizisi Masum Değiliz’den ilk fragmanlar yayınlandı. ‘Bu gece yaşananlardan asla kimseye bahsetmeyeceğiz’ sloganıyla duyurulan Masum Değiliz dizisi çarpıcı fragmanlarıyla dikkatleri çekti.

MASUM DEĞİLİZ 1. BÖLÜM YENİ FRAGMAN


Aşk, entrika, heyecan ve intikam. Hayatın anlık sürprizleri ile savrulmuş yaşamlar kendi doğruları ile kadere meydan okuyan insanların hikayelerinin anlatılacağı Masum Değiliz’de, Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Aras Aydın, Ushan Çakır, Sercan Badur ve Oya Unustası başrolleri paylaşıyor.

Senaryosunu Bekir Baran Sıtkı’nın kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Serkan İpekören üstleniyor. Masum Değiliz dizisi Şubat 2018 sonunda atv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

Dizinin “Dört Silahşörleri” olarak anılmaya başlanan Uraz Kaygılaroğlu, Aras Aydın, Ushan Çakır ve Sercan Badur, hem sette, hem de özel yaşamlarında birbirlerinden ayrılmıyorlar. Dizi setindeki uyumlarını, çekim dışına da yansıtan genç oyuncular enerjileriyle keyifli anlar yaşatıyor.

Masum Değiliz’in senaryosuyla izleyicileri ekran başına kilitleyeceğini belirten oyuncular, “Hepimiz çok iyi arkadaşız, sinerjisi yüksek çok güzel bir çekim atmosferi var. Kendimizi şanslı hissediyoruz. Yeni başladık ama sanki yıllardır çalışıyor gibiyiz.” diyorlar.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.