Legends of Tomorrow 6. sezon 9. bölüm canlı yayın: Online izle

11.07.2021
75
Legends of Tomorrow 6. sezon 9. bölüm canlı yayın: Online izle

DCnin Legends of Tomorrow 6. sezonu, altıncı sezonunun dokuzuncu bölümüyle The CWye geri dönüyor. “This is Gus”u çevrimiçi olarak nasıl izleyebileceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Bu Pazar, DCnin Legends of Tomorrow 6. sezonunun yeni bölümü The CWde yayınlanacak. Kıdemli DC dizisi kısa süre önce bir ara verdi ve bir hafta boyunca ekranlardan uzak kaldı. Ancak şimdi yeni bir bölümle geri döndü.

Yarının Efsaneleri olmuştur fanlar, bu sezon ile büyük bir hit . Her zaman bir hit olmuştur, ancak bu sezon hayranlar ve eleştirmenler tarafından en güçlülerinden biri olarak gösterildi ve arsa kendini gösterinin aptal doğasına gerçekten iyi bir şekilde ödünç verdi.

Gösteri, bu sezon tipik formatta tamamen farklı bir dönüş yaptı ve uzaylıları tanıttı – Arrowversein Supergirlde olmayan ilk çapraz olmayan fırçası – bir tür Sara Lancei kaçırmaya ve onu derin uzaya götürmeye çalıştı. Ancak eski Suikastçılar Birliği üyesi karşı koydu ve yanlışlıkla bir kamyon dolusu uzaylıyı zaman çizelgesine bıraktı.

Bu haftaki bölüm, Efsanelerin bu uzaylılardan bir başkasıyla uğraşmaya çalıştığını görecek. Bununla birlikte, aynı zamanda Behradın da doğum günüdür ve kendini dışlanmış hissettiğinden sonra yanlışlıkla en sevdiği sitcoma yaptığı gezi saatinin doğum günü hediyesi olarak filme alınmasıyla hata yapacaktır – bu sırada ekip aslında başka bir uzaylıyı aramaktadır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.