Koca Koca Yalanlar 3. bölüm fragman Müjgan Ahmeti affedecek mi

23.08.2018
82
Koca Koca Yalanlar 3. bölüm fragman Müjgan Ahmeti affedecek mi

Koca Koca Yalanlar 3. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Kanal D ekranında yayınlanmaya başlayan yeni dizi Koca Koca Yalanlar ekrana gelen ilk iki bölümü ile büyük beğeni topladı. Başrollerinde Hakan Yılmaz ve Evrim Alasyanın yer aldığı Koca Koca Yalanlar 3. yeni bölümde Müjgan Ahmeti affedecek mi?

Kanal D ekranından yayınlanmaya başlayan Koca Koca Yalanlar dizisi ilk iki bölümü ile ekrana geldi. Başrollerinde Hakan Yılmaz ve Evrim Alasyanın yer aldığı Koca Koca Yalanlar dizisi ekrana gelen bölümleri ile büyük beğeni topladı. Üç çocuklarıyla mutlu bir evlilik hayatı sürdüren Müjgan ile Ahmet, hayatlarına Sudenin dahil olmasıyla zorlu bir sınavın içine girerler. Ahmet ile Sudenin ilişkisini öğrenen Müjganın en büyük destekçileri Nilgün ve Canan olur. Peki Koca Koca Yalanlar dizisi 3. yeni bölüm fragmanında Müjgan Ahmeti affedecek mi?

KOCA KOCA YALANLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ahmetin Sude ile yeni bir aşka yelken açtığını öğrenen Müjgan büyük bir şok yaşamaktadır. Canan ve Nilgün, Müjganı teselli ederler. Müjgana, Sudenin Ahmetin evli olduğunu öğrendikten sonra ilişkiyi bitireceğini söylediğini anlatırlar.

Müjgan, yaşadığı hayal kırıklığıyla ne yapacağını, Ahmete nasıl davranacağını bilmemektedir. Ahmet, Müjganın, ilişkisini bildiğinden habersiz Sude ile görüşmeyi sürdürürken Müjgan, evliliğini kurtarmak için zorlu bir mücadelenin başladığını hissetmektedir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.