Kıvanç Tatlıtuğun konuk olduğu Netflix dizisi Into The Night ilk video

13.08.2021
82
Kıvanç Tatlıtuğun konuk olduğu Netflix dizisi Into The Night ilk video

Kıvanç Tatlıtuğun konuk olduğu Netflix dizisi Into The Nighttan ilk video geldi İlk sezonunda Mehmet Kurtuluşun rol aldığı Netflixin yabancı dizisi Into The Nightın ikinci sezonunda Kıvanç tatlıtuğ bulunacak. Geçtiğimiz saatlerde de diziden ilk video geldi.

İlk sezonu geçtiğimiz yıl yayınlanan Netflix dizisi Into The Nightın ikinci sezonundan geçtiğimiz saatlerde ilk video geldi.

İlk sezonu ile büyük bir izleyici kitlesine sahip olan ve özellikle ülkemizde sevilen Into The Nightn ilk sezonunda bildiğiniz üzere başrollerden birisi Türk oyuncu Mehmet Kurtuluştu. İkinci sezonda ise konuk oyuncu olarak bir başka başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğu göreceğiz. Ne yazık ki paylaşılan videoda Kıvanç Tatlıtuğu göremiyoruz.

Dizinin ikinci sezonu 8 Eylülde Netflix üzerinden yayınlanacak. Dizinin diğer oyuncuları ise şöyle: Anton Kouzemin, Coen Bril, Joe Manjón, Émilie Caen, Borys Szyc, Dennis Mojen, Javier Godino ve Marie-Josée Croze. Bahsi geçen videoyu ve ikinci sezon hikaye detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.

Birinci sezonun sonunda 21 numaralı uçuşun yolcuları sonunda Bulgaristanda yer alan, Sovyet yapımı eski bir askerî sığınakta güneşin ölümcül etkilerinden kaçmayı başarmıştı. Ancak bu kısa mola, bir kazanın yiyecek depolarını kısmen mahvetmesiyle umduklarından daha çabuk biter. Aniden yer üstüne çıkmak zorunda bırakılan yolcular, hayatta kalabilmek için Norveçteki Küresel Tohum Deposuna doğru umutsuz bir yolculuğa çıkmak zorunda kalır. Ancak bu depoya ulaşmayı hedefleyen başkaları da vardır. Grup, daha büyük bir amaç uğruna birbirinden ayrılmak zorunda kalacak, onları ağırlayan askerlerle iyi geçinmeye çalışacak ve zamana karşı verdikleri yarışta çeşitli fedakârlıklarda bulunacak.

Into The Night 2. Sezon Türkçe Altyazılı Teaser

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.