Kaybetmedim savaşmaktan vazgeçtim Sadakatsize damga vuran sahne

21.12.2021
70
Kaybetmedim savaşmaktan vazgeçtim Sadakatsize damga vuran sahne

Kaybetmedim savaşmaktan vazgeçtim Sadakatsize damga vuran sahne Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özderin paylaştığı Sadakatsiz dizisinin 10 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanan 17nci bölümüne Asya ve Derinin sahnesi damga vurdu.

Sadakatsiz 10 Şubat Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Asya, Derine öyle bir meydan okudu ki.

Derin, Asyanın gideceğini duyunca mutluluktan ne yapacağını bilemiyor. Artık hayatında Asyanın olmayacağını bilmek onu çok rahatlatıyor. Ancak Derinin bu halleri Asyayı yeni bir karara itiyor. Yaşanılanlardan çok yorulduğunu ve bu yüzden gideceğini söyleyen Asya, aslında kaybetmediğini sadece bu savaştan vazgeçtiğini de altını çize çize ifade etti…

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00de Kanal Dde!

SADAKATSİZİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asyanın aldığı karar herkeste şok etkisi yaratırken Derin büyük bir zafer kazandığına inanır. Hicran ve Selçuku bir araya getiren kaçınılmaz yüzleşme, beklenmedik karşılaşmaların da habercisidir. Asyanın uzaklaşması Volkanı hiç düşmediği kadar büyük bir çıkmaza sürüklerken, sonuçları herkes için sarsıcı olur. Derin Ali için çaba göstermeyi sürdürürken dengeleri bir kez daha değiştiren gelişme ne olacaktır?

Kaybetmedim, savaşmaktan vazgeçtim Sadakatsize damga vuran sahne
Volkanın takıntıları konusunda da onu uyardı. Derin, Asyanın sözleri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşasa da ona bunu belli etmemeye çalıştı. Ancak bu defa Asyanın eli çok güçlüydü. Volkanın önceki gece onun evine geldiğini, Derinde onu yaşatmaya çalıştığını söyledi. Kafası karışan Derin, adeta yıkıldı. Peki Asyanın bu meydan okumasına karşılık gelecek mi?

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Sadakatsiz 18. Bölüm Fragmanı yayında! Asya ve Volkanın tehlikeli yakınlaşması!

Asyanın yanına gelen Volkan garip bir ruh halindedir. Yaşanan tüm olaylara rağmen Asyadan kopamayan Volkan beklenmedik bir hamle yapar. Asya ve Volkan arasında neler olacak? Tekrar beraber olacaklar mı?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.