Kara Yazı 1. bölüm fragmanı ile Yaren ve Mehmetin hikayesi başlıyor

28.03.2017
75
Kara Yazı 1. bölüm fragmanı ile Yaren ve Mehmetin hikayesi başlıyor

Kara Yazı ilk bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Ekranların yeni dizisi Kara Yazı 1. bölüm fragmanın yayınlanması ile birlikte Yaren ve Mehmetin hikayesi Salı akşamı başlıyor! Yaren, kardeşi için her şeyi yapmaya hazırdır! Yaren, kardeşini kurtarmanın bir yolunu bulabilecek mi? Hepsi ve dahası Kara Yazı 1. bölümünde..

Kara Yazı 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Kara Yazı dizisi ilk bölümünde Suçsuz yere hapse giren ve babası tarafından reddedilen Deryanın elinden bir tek ablası Yaren tutacaktır. Tecrübeli oyuncu kadrosu ve merak uyandıran hikayesiyle Kara Yazı bu akşam 20.00de Kanal D de!

Kara Yazının oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Emre Kınay, Zeynep Çamcı, Ushan Çakır, Burak Çelik, Gülper Özdemir, Nilgün Türksever, Aslı Orcan, Tansu Taşanlar, Zehra Yılmaz, Orçun Koray Kaygusuz, Leyla Kader İlhan, Şenol Önsel, Sedef Akalın ve Su Burcu Yazgı Coşkun var. Dark Storynin yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat yazıyor. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat, Kara Yazının yapımcılığını da yaparken, dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor.

KARA YAZI İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Daha küçük bir çocukken kız kardeşlerine annelik yapmaya başlayan, babasına ve üvey annesine kol kanat geren Yaren görev yerini bekleyen bir öğretmen adayıdır. Küçük ve yoksul dünyasında kardeşlerinden başka kimseye yer yoktur. Geçim sıkıntısı ve babasının namus takıntısı arasında sıkışıp kalan Yarenin hayatı kız kardeşi Deryanın başına gelen kötü bir olay sonucu alt üst olacaktır.

Mehmet, Karahan Ailesinin tek oğludur. Hayatı boyunca babasından sevgi beklemiş ama hiç görememiştir. Kendi ayakları üzerinde durabilmek için kurduğu kozmetik firmasının başarılı olabilmesi için var gücüyle çalışmaktadır. Yardım etmek adına attığı adımın hayatını sonsuza kadar değiştireceğinden habersizdir.

Ödül gecesi yaşananlar hem Mehmeti, hem de Yareni dönülmez bir yola sürükleyecek, Uluçınar ve Karahan ailelerini karşı karşıya getirecektir.

KARA YAZI OYUNCU KADROSU!

Haluk Bilginer (Oğuz)
Emre Kınay (Halil)
Zeynep Çamcı (Yaren)
Ushan Çakır (Mehmet)
Burak Çelik (Erdem)
Gülper Özdemir (Derya)
Nilgün Türksever (İclal)
Aslı Orcan (Elif)
Tansu Taşanlar (Kadir)
Zehra Yılmaz (Melisa)
Orçun Koray Kaygusuz (Ufuk)
Leyla Kader İlhan (Esma)
Şenol Önsel (Turgut)
Sedef Akalın (Aslı)
Su Burcu Yazgı Coşkun (Songül)

KARA YAZI DİZİ KONUSU!

Sevgisiz babasının fiziksel şiddetine maruz kalarak büyümüş, tek derdi kendi kozmetik şirketini büyütüp babasının takdirini kazanmak olan Mehmet Karahan ile babasının namus takıntısı yüzünden kadınlığı bastırılmış, iki kız kardeşine sahip çıkmaya çalışan ve kimya öğretmenliği yapmak tek hayali olan Yaren Uluçınarın hikayesidir Kara Yazı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.