Kalp Atışı 24. yeni bölümde Eylüle büyük şok

15.12.2017
75
Kalp Atışı 24. yeni bölümde Eylüle büyük şok

Kalp Atışı 24. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamlarının heyecan dolu dizisi Kalp Atışında Eylül babasının ölümüyle şoke olacak. Ali Asaf onu kurtaramadığı için özür dileyecek. Show TVnin sevilen dizisi Kalp Atışı bu akşam izlenebilecek.

Show TVde Cuma akşamları yayınlanan Kalp Atışı yine bomba gibi bir bölümle izleyici karşısına çıkacak. Her bölümü ayrı bir heyecanlı olan Kalp Atışında Ali Asaf Eylülün babasını kurtaramayacak, bu durumu gören Eylül hayatının şokunu yaşayacak.

KALP ATIŞI 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Ameliyathaneden gözyaşları içinde çıkan Ali Asaf’a, Eylül destek oluyor. Ali Asaf’ın “Çok üzgünüm, elimden gelen her şeyi yaptım. Özür dilerim” dediği anlarda Eylül, Ali Asaf’ın kurtaramadığı kişinin babası olduğunu görüyor.

KALP ATIŞI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kalp Atışı’nın 23.Bölümünde; Eylül, Ali Asaf’ın kaybolmasının tek şüphelisi olarak polis sorgusundayken, Ali Asaf ise Sultan tarafından kaçırılmış ve kimsenin bulamayacağı bir yere kapatılmıştır. Beklenmedik olaylar Sultan’ın Ali Asaf için kurduğu oyunun seyrini bir anda değiştirir. Hastane içindeki iktidar savaşı adeta bir taht kavgasına dönüşmüş, Sinan ve Süleyman’ın arası kapanmayacak bir şekilde açılmıştır. Düşmanlarının yanı başında olduğundan habersiz Eylül kocasını kurtarmanın yollarını aramaktadır. Ancak internete düşen bir video görüntüsü izleyenleri şok eder. Herkes nefeslerini tutmuş ne olacağını beklemektedir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.