Kadın 18. bölümde Enver Baharı yalnız bırakmıyor

27.02.2018
71
Kadın 18. bölümde Enver Baharı yalnız bırakmıyor

Kadın dizisi 18. yeni bölümünde heyecan dorukta. FOX TVnin ilgiyle izlenen dizisi Kadın yeni bölümde Bahar eski evine dönecek, Enverde onu yalnız bırakmayacak. Sarp ise inandığı yalanlara daha çok yaklaşacak. İşte Kadın yeni bölümden heyecan dolu anlar haberimizde.

Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Kadın yeni bölümü heyecan dolu. Kadın 18. yeni bölümüyle yarın akşam 20.00de FOX TVde.

KADIN 18. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Şirinin son hamlesini kaldıramayan Bahar, çocukları da alıp eski evine döner. Amacına ulaşan Şirin ise bunun sonucunda hiç istemediği bir şeyle karşı karşıya kalır. Enver de Bahar ile beraber eski eve döner.

Arif, Baharın iyiliği için dönmemesini istese de bu duruma içten içe sevinir. Alp ise inandığı büyük yalanlara bir adım daha yaklaşmıştır. Enverin Bahar ile gitmesini kabullenemeyen Şirin, Enver’in eve dönmesi için elinden geleni yapar. Hatice bir tesadüf sonucu Şirin ile ilgili bir gerçekle daha yüzleşir. Haticenin öğrendiği şeyden sonra Şirin’e tepkisi bu kez daha ağır olacaktır. Şirin tüm bu olanlardan sonra gerçekten iyileşecek mi? Yoksa yalanlarına devam mı edecek?

KADIN 18. BÖLÜM FRAGMAN

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şirin yüzünden Bahar’ın evden gitmesini isteyen Hatice, Bahar’ın tepkisi karşısında ne yapacağını bilemez ve utanır. Şirinin yalanlarından sıkılan Enver ise Hikmet’ten öğrendiklerinden sonra Şirin’e olan öfkesine engel olamaz. Enver, artık Şirin’in hiçbir söylediğine inanmamaya karar verir ve Şirin ile arasına mesafe koyar. Bahar’ın her kötü gününde yanında olan Arif’in, bu kez Baharın yanında olmasına ihtiyacı vardır. Bu kötü olay ise Bahar ve Arif’i biraz daha yakınlaştırır. Şirin tüm olanlardan sonra söylediği yalanları düzeltmek yerine bir hamle daha yapar. Bunun farkına varan Enver, Şirin’in değil Baharın yanında olmaya karar verir. Eski evine dönmeye karar veren Baharı ise zor günler beklemektedir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.