Jet Sosyete 8.bölüm bu akşam yok mu Gülse Birsel den açıklama 2018

28.11.2018
70
Jet Sosyete 8.bölüm bu akşam yok mu Gülse Birsel den açıklama 2018

Jet Sosyete 8. yeni bölüm bu akşam yok mu? Gülse Birselden açıklama. Jet Sosyete 2. sezon bölümleri ile herkese keyifli dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Her Çarşamba akşamı TV8de ekrana gelen Jet Sosyetenin 8. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Seyirci heyecanla yeni bölümü beklerken fragmanın yayınlanmaması yeni bölüm yok mu? sorusunu akıllara getirdi

TV8in sevilen dizisi Jet Sosyete geçtiğimiz hafta 2. sezon 7. bölümü ile ekrana gelmişti. Bu akşam yeni bölümü yayınlanması beklenirken Jet Sosyete 8. bölüm fragmanı yayınlanmadı.

JET SOSYETE YENİ BÖLÜM BU AKŞAM YOK MU?

Bu akşam 20.00de TV8de yayınlanması beklenen Jet Sosyetenin yayın akışında eski bölümünün yayınlanacağı belirtiliyor. Yeni bölüm fragmanı da yayınlanmayan dizinin Galatasaray – Lokomotiv Moskova maçı nedeniyle yayınlanmayacağı öğrenildi.

GÜLSE BİRSELDEN AÇIKLAMA

Gülse Birsel Jet Sosyetenin yeni bölümü ile ilgili ınstagram hesavbından açıklama yaptı. Birsel, Bu hafta yeni bölüm yok ama en komik sahnelerle yine karşınızda olacağı. Siz Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçını rahat rahat seyredin, biz de bir nefes arası verelim dedik. Yav bırak, maç olunca onu seyrediyorsunuz. biliyorum! Biz setteyiz, haftaya bomba yeni bölümle yine beraberiz açıklamasında bulundu.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.