Jet Sosyete 7. bölümde Özpamuk tekstil seçime gidiyor

01.04.2018
76
Jet Sosyete 7. bölümde Özpamuk tekstil seçime gidiyor

Jet Sosyete 7. bölüm fragmanı izleyenleri kahkahaya boğdu. STAR TVnin eğlence dolu dizisi Jet Sosyete yeni bölümde Özpamuk tekstil seçime gidecek. İşte Jet Sosyetenin büyük ilgi gören 7. bölüm fragmanları.

Pazar akşamları izleyicisini erkana kilitleyen Jet Sosyete yeni bölümü çok güldürecek. JET Sosyete 7. yeni bölümüyle bu akşam 20.00de STAR TVde.

JET SOSYETE 7. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Özpamuk Tekstilde Cengiz Bey ayın elemanını seçmeye karar verir. Tony ve Pelinin kendisine 1 Nisan şakası yaptığından habersiz olan Yaşar, büyük para ödülünü kazanmak için ofiste canla başla çalışacaktır.

Merdiven altı üretilen kötü gıdaları jet sosyeteye satmaya çalışan Gündüzün sattığı sağlıksız gıdalar, herkesin sağlığını tehdit edecek ve bu sebeple başına beklemediği olaylar gelecektir.

Zahide Hanım ve Gizem çekişmesi ise gittikçe büyümektedir. Zahide Hanımın gazetelere Gizem hakkında durmadan olumsuz konuşması bardağı taşıran son damla olacak. Gizemin, Zahide Hanıma kendisi hakkında konuşmama kararı çıkartması olayları başka bir boyuta taşır.

Safiye öğrendiği modern çocuk eğitimini evde uygulamaya başlayacak ve bu sayede Yıldız, ailesinin modern eğitim denemelerini sonuna kadar sömürecektir. Fındıkın evde bakımını üstlenen Ozanın ise anaç duyguları uyanır.

JET SOSYETE 7. BÖLÜM FRAGMAN

JET SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cengiz Bey, Gizemin aşırı harcamalarına artık isyan eder. Bütün kredi kartları ve imkanları elinden alınan Gizem, Safiyenin de yardımıyla artık asgari ücret ile evi ve kendini çekip çevirmek zorundadır. Alaranın bir yorumu üzere tüm jet sosyetenin Talipin ocakbaşına akın etmesi üzerine Talipin imdadına Yıldız yetişecektir. Yaşarın kendisini beğenmemesine kırılan Safiye ise büyük bir değişime girer. İlayda ile arasını düzeltmenin yollarını arayan Ozan, ona hediye köpek alır. Ancak bu köpek Ozan’ın da İlayda’nın da başını belaya sokacaktır. Gündüz’ün İlayda’nın uyarısı ile sosyete gibi davranmaya başlaması Alarayı çileden çıkarır.Kişiye özel kutu yemek servisindeki ticari potansiyeli gören Yaşar ise ev halkını örgütler ve ofis arkadaşlarına ev yemeği tadında diyet kutu yemek getirtmeye başlar. Ancak işler umduğu gibi gitmeyecektir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.