Jet Sosyete 5. bölüm fragmanında O Ses Türkiye sürprizi

05.11.2018
72
Jet Sosyete 5. bölüm fragmanında O Ses Türkiye sürprizi

Jet Sosyete 2. sezon 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen Jet Sosyetenin yeni bölümünde izleyenleri keyfili dakikalar bekliyor. Sürpriz isimler O Ses Türkiye yarışmasına katılacak. Acun ve jüri üyelerinin de katılımıyla Jet Sosyete bu hafta çok heyecanlı.

Yeni sezonuna jet hızında başlayan Jet Sosyetenin 7 Kasımda yayınlanacak bölümünde izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor.

Gülse Birsel, Sarp Apak, Aslı Bekiroğlu ve Nursena Yılmaz, O Ses Türkiyeye katılacak. Jüri üyeleri ve Acun Ilıcalıyı zorlu dakikaların bekleyeceği sahneler, ekran başındakilere de kahkaha dolu anlar yaşatacak.

Senaryosunu Gülse Birselin yazdığı, Hakan Algülün yönetmen koltuğunda oturduğu Jet Sosyetenin yeni bölümünde O Ses Türkiyeheyecanı yaşanacak. Ozan (Sarp Apak) ve Melike (Aslı Bekiroğlu), yarışmacı olarak programa katılarak jüri üyeleri Murat Boz, Hadise, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürke kök söktürecek. İkiliye kimlerin döneceği merak edilirken, beklemedikleri anda Nazlının (Nursena Yılmaz) sahneye çıkması ve de seçtiği şarkı, Ozan ve Melikeyi şoke edecek.

Bölümde asıl sürpriz ise Gülse Birselin sahneye çıkmasıyla yaşanacak. Birselin hayat verdiği Gizemin Acun Ilıcalı ve jüri üyeleriyle olan sahnesi, izleyicileri kahkahalara boğacak. Jet Sosyete ekibi, O Ses Türkiye stüdyosunu karıştıracak.

Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Ayşenil Şamlıoğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom Makar, Aslı Bekiroğlu, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin, Yasemin Sakallıoğlu ve Nursena Yılmaz gibi önemli isimlerin başrolünü paylaştığı Jet Sosyetenin yeni bölümü 7 Kasım Çarşamba saat 20:00da TV8de ekranlara gelecek.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.