Jet Sosyete 12. bölümde Gizem ile İlaydanın arası düzelecek mi

13.05.2018
68
Jet Sosyete 12. bölümde Gizem ile İlaydanın arası düzelecek mi

Jet Sosyete 12. yeni bölüm fragmanları yayınlandı ve izleyicileri çok güldürdü. Bu akşam Star TVde izlenecek olan Jet Sosyete dizisinde kahkaha dolu anlar yaşanacak. Jet Sosyetede Yıldızı isteme merasimi yaşanıyor.

Jet Sosyete 12. yeni bölümde Anneler Günü telaşı yaşanacak. Konusu ve oyuncu kadrosuyla kısa zamanda izleyicilerin gönlüne taht kuran Jet Sosyetede Gizem ile İlayda arasındaki diyaloglar da komik sahneler yaratacak. İşte tüm yaşanacaklar…

JET SOSYETE 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Gizemin düğüne katılmama ihtimalini duyan İlayda, aralarını iyileştirmek için acil eylem planına geçecek. İlayda, Gizemi sevdiğine inandırmak için her yolu deneyecek! Alaranın doğum günü için özel bir şey yapmak isteyen Gündüz, tutamayacağı bir söz verecek. Hiç parası olmadığı halde Alaraya mücevher almak isteyen Gündüz ve planları tüm siteyi karıştıracak.

Görüştükleri ortaya çıkan Talip ve Yıldız cephesinde ise sular durulmuyor. Yüksel ailesi, bir an önce Yıldızı istemeye gelinmesini şart koşacak. Ancak Şennurun kolay kolay teslim olmaya niyeti olmayacak ve binbir dereden su getirecek.

Ofiste Tonynin soğuk algınlığı bahanesi ile devamlı ortadan kaybolması herkesi şüphelendiriyor. Yaşar, işi aksattığını düşündüğü Tonynin peşine düşecek.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.