İstanbullu Gelin 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

18.11.2017
85
İstanbullu Gelin 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 25. yeni bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Star TVnin fenomen dizisi İstanbullu Gelinde Esmanın yeni hamlesi Faruk ve Süreyyayı çok şaşırttı. Seyircisini ekrana kilitleyen dizinin yeni bölümünde neler olacak? İstanbullu Gelin 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin yeni bölüm için heyecan dorukta. İstanbullu Gelin 25. bölüm ile ekrana geldi. İstanbullu Gelin izleyicisi, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı arayışına geçti. Fakat İstanbullu Gelin 26. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

İSTANBULLU GELİN 25. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Esmanın beklenmedik hamlesi herkesi şaşırtacak!

Günün erken saatlerinde gelen bir haber konakta kıyamet kopmasına sebep olur. Büyük kararların eşiğindeki Dilara hiç ummadığı bir olayla karşılaşır. Süreyya içinde büyüyen korkuyla yüzleşmek ister. Bu uğurda attığı adım hiçbir şeyden haberi olmayan Faruk tarafından çok farklı anlaşılır.

Nurgül’ün ricasını kırmak istemeyen Osman’ın yemek masasında söylediği sözler herkesi şok eder. Esmanın son hamlesi Faruk ve Süreyya’yı çok şaşırtacaktır. Ancak derinlerdeki sebep bambaşkadır.

Yayın Günü: 17 Kasım Cuma
Yayın Saati: 20.00

İSTANBULLU GELİN 25. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.