İnsanlık Suçu 7. yeni bölüm fragmanlarında Cemal çılgına dönüyor

12.05.2018
88
İnsanlık Suçu 7. yeni bölüm fragmanlarında Cemal çılgına dönüyor

Kanal D ekranında yayınlanan İnsanlık Suçu 7. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen İnsanlık Suçu dizisinde bu hafta Cemal öğrendikleri karşısında büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Ona destek olan tek kişi ise Suna olacaktır. Suna ve Cemali gören Gökhan ağzına geleni söyler. İnsanlık Suçu 7. yeni bölümü ile bu akşam Kanal Dde.

Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan İnsanlık Suçu dizisi 7. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen İnsanlık Suçu dizisi 7. yeni bölümde Cemal, Gökdemirlerin gerçek yüzünü görür ve büyük bir hayal kırıklığına uğrar. İnsanlık Suçu 7. yeni bölümde Cemal ve Sunayı başbaşa gören Gökhan deliye döner. Ve ikilinin birbirine saldırması çok uzun sürmez. İnsanlık Suçu 7. yeni bölümüyle bu akşam Kanal D de.

İNSANLIK SUÇU 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İNSANLIK SUÇU 7. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Babaannesi tarafından kandırıldığını öğrenen Cemal büyük bir hayal kırıklığı ve öfke yaşamaktadır. Ona destek olan tek kişi Sunadır. Diğer yandan oğlu tarafından terk edilen Hülya, onu tekrar kazanabilmek için büyük bir risk alarak evi ateşe verir. Ya ölecek ya da oğlunu yeniden kazanabilecektir. Cemalin her şeye rağmen Suna ile yakın olması Cevheri hayal kırıklığına uğratır. Cemal ve Suna ise günden güne birbirlerine daha da yakınlaşırlar.

İNSANLIK SUÇU 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Gecekonduyu da kaybeden Cemalin tek umudu Gökhandan aldığı iplerle dokuttuğu kumaşlardır. Ama Gökhan onu oyuna getirmiş, hasarlı iplik göndermiştir. Cemal bu oyunun üstesinden gelmek için harekete geçer. Yaptığı zekice planla Gökhanı hem iş yaptığı müşteriler, hem de Saminin gözünde küçük düşürür. Oyunu geç de olsa anlayan Gökhan, Cemale kalıcı bir yenilgi yaşatmanın peşine düşer. Ve bu oyunda çok şaşırtıcı bir müttefiki vardır. Cemalin annesi Hülya. Hülya oğlunu içine düşeceği cehennemden korumaya çalışırken hayatındaki tek güzelliği elinden aldığının farkında değildir. Suna ise, Gökhanın oyunu dâhilinde hayatının en zor seçimini yapmak zorunda kalır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.