İkizler Memo – Can 3. bölüm fragmanı Memo ile Can yer değiştiriyor

10.11.2018
82
İkizler Memo – Can 3. bölüm fragmanı Memo ile Can yer değiştiriyor

İkizler Memo – Can 3. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. Kanal D’nin yeni dizisi İkizler Memo – Can yeni bölümünde Memo ile Canın yer değiştirmesiyle olayların seyri bir anda değişir. İşte İkizler Memo – Can 3. bölümden heyecan dolu dakikalar.

Cumartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen İkizler Memo – Can yeni bölümünde heyecan dorukta. İkizler Memo – Can 3. yeni bölümüyle bu akşam 20.00de kanal Dde.

İKİZLER MEMO – CAN 3. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Osmanın nezarete düşmesine çok üzülen Yaren, Hayatiden şikayetini geri almasını ister ve Osman salıverilir.

Memoyu Can zanneden fidyeciler onu kaçırıp bir evde hapseder. Memonun ortalarda olmadığını fark eden malikane sakinleri onu her yerde aramaya başlar. Diğer yandan Memo türlü hilelerle fidyecilerin elinden kurtulmaya çalışmaktadır. Polis de olaya el koyar. Her yerde Memoyu aramaya başlarlar.

Hala Onurla evlenemediği için bu durumdan Canı sorumlu tutan Sibel yeni planlar peşindedir. Mahallede ise Melek kurtarma çabaları sürmektedir. Osman ve Can para kazanabilmek için her yolu denerler. Memonun arkadaşları da onlara yardım eder. Ama ameliyat için gereken paranın ancak küçük bir kısmını kazanabilmişlerdir. Ancak bir akşam Melek in kapısının önüne konan bir çanta ise her şeyi değiştirecektir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.