İkizler Memo – Can 2. yeni bölümde İkizler yer değiştiriyor

03.11.2018
82
İkizler Memo – Can 2. yeni bölümde İkizler yer değiştiriyor

İkizler Memo – Can bu akşam 2. yeni bölümü ile izlenecek. Kanal Dnin yeni dizisi İkizler Memo – Canda bu hafta yine ortalık karışacak. İkizler Memo – Canda İkizler yer değiştirirken Melekin biyopsi sonucunun kötü çıkması ise herkesi üzecek.

Kanal Dnin yeni dizisi İkizler Memo – Can bu akşam yine keyifle izleyeceğiniz bir bölüm ile izleyici karşısına çıkıyor. Memo Canın, Can Memonun hayatına kaldığı yerden devam eder!

İKİZLER MEMO – CAN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Memo ve Canın yer değiştirmesinden sonra Memo, yoksul mahallesinden farklı zengin bir evde bambaşka bir hayatın içinde; Can ise Memonun yaşadığı mütevazi evde hayatlarını sürdürürler.

Memo Canın, Can Memonun hayatına kaldığı yerden devam eder. Çocuklardaki farklılık, aileleri tarafından da şaşkınlık konusu olur. Memo, Canın kolejinde ortalığı birbirine katarken Canın Memonun okulunda akıllı uslu bir çocuk olması öğretmenler tarafından da yadırganır. Ama kimse iki çocuğun yer değiştirdiğini aklına getirmez. Bu işten tek kuşkulanan Memonun arkadaşı Çiğdemdir.

Melek hastalığı nedeniyle biyopsi olur ve çıkan sonuç olumsuzdur. Melekin acilen ameliyat olması gerekmektedir ancak ailenin bu masrafı karşılaması imkansızdır. Osman acil para arayışına girer, Can da annesi zannettiği Melek için elinden geleni yapar. Bir yanda Can, yıllar sonra bir anne bulmanın şefkatini yaşarken diğer yanda Memo bir babaya kavuşmanın mutluluğundadır.

Mahalle cephesinde Osmanın belalısı olan Hayatinin Yarene olan ilgisi Osman çok rahatsız eder. Mahmut da damat adayı olarak Hayatiyi seçmiştir. Ancak Osmanın bu oyunu bozacak bir planı vardır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.