İkimizin Yerine Dizisi 143. Bölüm Sesli Fragmanı izle

27.01.2019
78
İkimizin Yerine Dizisi 143. Bölüm Sesli Fragmanı izle

İkimizin Yerine 143. Bölüm Fragmanı sesli 28 şubat pazartesi İkimizin Yerine 143. Bölüm tanıtımı izle İkimizin Yerine Son Bölüm Fragmanı kanal7

İkimizin Yerine 142. Bölüm özeti

İkimizin Yerine dizisinde bugün Varunun başına gelenleri Dadisa ve ailesi de öğrenir. Sughnaya destek olmak için elinden geleni yaparlar. Yaşanan kötü olaylara rağmen Jagdishin başarısı, aileye üyelerine moral olur.

Varunun sakatlanmasına Taujinin ihmalinin sebep olduğunu öğrenen Sughnanın ailesi çok üzülür ve ona kaşı öfkelenir. Aileyi sakinleştirmek, Dadisaya düşer. Ama Jagdishin okul için şehir dışına gidecek olması onu üzer. Jagdish ise Dadisanın herkese kötü davranmasından rahatsız olur ve tartışır. Anandi, Jagdishi Dadisadan özür dilemesi için ikna eder. Babaannesinin odasında onun fotoğrafı ile konuştuğunu duyan Jagdish, kötü davranışı için utanır. Dadisa ile yaşadığı sorunu çözen Jagdishin okula gitmesine bir gün kalır. Anandi ile son günlerini güzel geçirmek için karısına romantik bir sürpriz hazırlar. Ancak Jagdishe yeni kavuşmuşken, ondan ayrılacak olması Anandiyi çok sarsar.

İkimizin Yerine 142. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.