İçerde 27. son bölümde Kebapçı Celal ve Kudretin savaşı yeni boyutta

28.03.2017
70
İçerde 27. son bölümde Kebapçı Celal ve Kudretin savaşı yeni boyutta

Show TV ekranında yayınlanan İçerde dizisi 27. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. İçerde son bölümde Kebapçı Celal ve Kudret arasındaki savaş izleyenleri ekrana kilitledi. Hasan Alyanakın yardımı ile mezardan çıkan Kudret, Celalin oğlunu kaçırdı. Yeşime reddedemeyeceği bir teklif sunan Kudret amacına ulaştı. Peki İçerde dizisi ekrana gelen son bölüm ardından 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV ekranında yayınlanan sevilen dizi İçerde din akşam ekrana gelen son bölüm ile büyük beğeni topladı. İçerde dizisi son bölümde Kudret, mezardan HASAN Alyanak sayesinde kurtuldu. İlk iş olarak Mustafayı kaçırtan Kudret, daha büyük planlar peşindedir. Yusuf Müdür ve ekibi, Mustafanın ilk tutulduğu eve baskın yapar. Sonuç olarak Mustafaya ulaşmaları mümkün olmayacaktır. Sarp, bir kez daha ölümden dönmüştür. Oğlunu öldü zanneden Kebapçı Celal ise Kudretn yerini keşfettğininde adamlarına evden canlı olarak kimsenin çıkmaması emrini verir. İçerde dizisi son sahnede olaya Sarpın annesi Füsünunda dahil olması ile iş içinden çıkılmaz bir hal almıştır.

PAZARTESİNİN TEK GALİBİ İÇERDE!

Ay Yapım imzalı ekranların fenomen dizisi İçerdenin dün akşam ekrana gelen bölümü ABde 9,50 izlenme oranı (rating), 22,03 izlenme payı (share), ABC1 20+da 8,88 izlenme oranı (rating), 19,49 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. İçerde, dün akşam ekrana gelen heyecan dolu yeni bölümünde #içerde etiketi ile 27.084, #enzorkarar etiketi ile ise 14.525 tweet atıldı. Twitterın Türkiye gündeminde #içerde 11 saat 45 dakika, #enzorkarar 3 saat 15 dakika, Dünyada ise #içerde 3 saat 5 dakika, #enzorkarar 1 saat 5 dakika TT listesinde kaldı.

CELAL YAŞATTIĞINI YAŞADI!

İçerde dün akşam nefes kesen bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan bölümünde Celalin mezara canlı canlı gömdüğü Kudretin hayatını Alyanak kurtardı. Ölüme bir kez daha meydan okuyan Kudretin intikamı ise bölüme damga vurdu. Kudret önce Mustafayı ardından kurduğu oyunla Meleki kaçırarak Celalden çocuklarından birini feda etmesini istedi. Meleki seçerse Kudretin tam tersini yapacağını düşünen Celal oynadığı büyük kumarı kaybetti. Celal oğlu Mustafayı kurtarmak isterken onu kurban etti. Nefeslerin tutulduğu bölümde Melekin serbest kalmasıyla küçük Mustafanın öleceğinin anlaşılması herkesi gözyaşlarına boğdu.

SARPIN GÖZYAŞLARI

Yıllar önce Sarpın babası Metinden oğullarından birini seçmesini isteyen Celal yıllar sonra aynı acımasızlığı bu kez kendi yaşadı. Metinin, Sarpı seçmesine rağmen küçük oğlu Umutu (Mert) kaçıran Celal aileyi paramparça etmeyi başarmıştı.

Bölümde Mustafanın kaçırılması Sarpı da derinden etkiledi. Yıllar önce kardeşinin kayıp olmasıyla aynı büyük acıları yaşayan Sarp, Mustafayı kurtarmak için hayatını tehlikeye atmaktan sakınmadı.

Bölümün final sahnesinde ise Kudretle eskilere dayanan tanışıklığı olduğu ortaya çıkan Füsun, Kudretin çiftliğine giderek Mustafayı bırakmasını istemeye karar verdi. Fakat aynı anlarda Celalin, oğlunun intikamı için adamlarına verdiği emir izleyenleri şoke etti. Celal, Sarpın annesi Füsunun da bulunduğu Kudretin çiftliğinin yakılıp yıkılmasını istedi.

Nefeslerin tutulduğu bölümde hem Füsun hem de küçük Mustafanın merakla beklenen akıbeti yeni bölümde ortaya çıkacak.

YENİ BÖLÜMDEN İLK SAHNE ŞAŞIRTTI!

Dizinin yayınının ardından gelecek hafta ekrana gelecek bölümünden yayınlanan ilk sahne izleyenleri oldukça şaşırttı. Celalin emniyet amirliğinde Yusuf Müdüre herşeyi anlatmaya geldim demesi büyük heyecan yarattı.

İçerdenin sürprizlerle dolu yeni bölümü 3 Nisan Pazartesi günü saat 20.00de Show TVde ekrana gelecek.

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İçerdenin 27. bölümünde; Yeşim ve Mustafa alışverişteyken Mustafa ortadan kaybolur. Ortalığı ayağa kaldıran Yeşim, Mustafanın kaçırıldığını anlar. Durumu hemen Celale haber verir. Kaçırma olayı polise intikal ettirilir. Kısa bir süre sonra Mustafayı kaçıranın Kudret olduğu ortaya çıkar.

Mustafanın kaçırılması büyük planın sadece küçük bir parçasıdır. Üstelik Kudret, Mustafaya karşılık para istemiyordur. İstediği çok daha fazlasıdır. Diğer taraftan Kudret, çocuğunu kurtarmak isteyen Yeşime bir tuzak hazırlamıştır. Mustafaya karşılık Celalle karşı karşıya gelmesine sebep olacak bir takas teklif eder. Yeşim bu teklifi kabul etmese de sonunda çaresiz kabul etmek zorunda kalacaktır.

İçerde dizisi 28. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.